Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgilisi Olan Kız Bana Yazdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Anlaşalım abi ben seve seve trollerim açtığın konuları, bi bakarsın 25 sayfa olmuş :D

Ya kamera açmak riskli bi kere kim ss alır belli mi olur? NEden açayım.

NEden kızı alet ettin diyenlere de cevabım, kız istedi. Yine de geri çevirmem lazımdı ama dayanamadım işte. Çocuktum lan 2 sene öncesi mi ne bu dediklerim. allala

2 sene önce çocuktuysan dostum bu adamlar her 2 sene önce ki postunu quotelayıp karşına koyar çocukken böyle diyordun diye aleyhine kullanırlar.

birde telefonda da ses kaydı alınabilir ss den korkuyorsun ama
Mesaj tarihi:
gören de hiç pron izleyip pc başında 31 çekmiyosunuz sanacak.
iyidir cyber arada. düzenli sex hayatımız olsa da (ahah#1) arada masturbasıyon da gerekli bünyeye, yeri ayrı. cyber da iyidir o yüzden.
Mesaj tarihi:
Olm yapmadan önce bana da çok saçma geliyodu "şuranı okşuyorum şimdi" demek falan. Ben de ağzımla gülmezdim ama o anda kız aklımı başından aldı sonra baktım kulağa dışardan sçama gelse de yaparken zevkli gayet
Mesaj tarihi:
ufo topicinden burya gelmiş adam

webcamle bile değil webcamsiz oh yes şimdi içerdeyim kucagındayım falan die oturup hakkaten bunları mı yazdınız

pes yani
Mesaj tarihi:
Farinal said:

nileppezdel said:

Anlaşalım abi ben seve seve trollerim açtığın konuları, bi bakarsın 25 sayfa olmuş :D

Ya kamera açmak riskli bi kere kim ss alır belli mi olur? NEden açayım.

NEden kızı alet ettin diyenlere de cevabım, kız istedi. Yine de geri çevirmem lazımdı ama dayanamadım işte. Çocuktum lan 2 sene öncesi mi ne bu dediklerim. allala

2 sene önce çocuktuysan dostum bu adamlar her 2 sene önce ki postunu quotelayıp karşına koyar çocukken böyle diyordun diye aleyhine kullanırlar.

birde telefonda da ses kaydı alınabilir ss den korkuyorsun ama

Telefonda ses kaydı ciddi suç abi hapislerde çürütürüm onu yapan kızı. Ama kendi rızanla cam açmıoşsın mal mısın prtsc tuşunu bilmiyosun derler adama :D
Mesaj tarihi:
yok ben şahsen öyle yazmadım da,soyup kendini elletiyorum çoğuna,o yazarsa yazıyo, genel hafızadan replay tekniği ile fantezi kuruyosun kafanda, rahatlıyosun falan işte. bilimsel olarak budur olay.
Mesaj tarihi:
Abi kimine göre bdsm de çok leş bişeydir ama bdsm'i çok seven insanlar da var yani. Milletin fantezisi sizi mi gerdi? Çeşit çeşit cinsel keyif unsuru var. Hentai ne lan çizgifilm pokemondan mı azıyon lololol da denebilir yani..
Mesaj tarihi:
DoruK said:

nilep sado mazo olduğunu da itiraf etti1!1!

lol :D Yok mesela o bana çok itici geliyo ama ondan zevk alan bi sürü insan var. İnsanların cinsel hayatlarında neyden zevk aldığıyla dalga geçmek baya yanlış ve çocukça yani
  • Yeni Oluştur...