b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 az önce arkadaşın notebook'a format attım. driver'ları falan yükledim toshiba'nın sitesinden. wireless'ları görüyorum. bağlanıyorum, şifreyi giriyorum. eminim şifre doğru başka bilg. den bağlanıyorum. tam giriyor internet'e 1-2 sn sonra kopuyor. ne yapmam lazım aklına bir şey gelen varsa çok mutlu olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Yeri gelmişken ben de karışayım araya, elime IBM ThinkPad R51 (2888) geçti, formatı attım, her şeyi kurdum. Internet'e bağlanıyor gibi yapıp her seferinde "bağlantı sınırlı ya da bağlantı yok" hatası alıyorum. Elle ip girince de aynı sorun devam ediyor. Herhangi bir fikir varsa ben de alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ipv6'yi disable et vista veya 7 kurduysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 firewall problem çıkartıyor olabilir, wireless bağlantım sürekli kopuyordu, kaspersky i sildim problemsiz çalışıyor şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 xp yükledim. firewall'ları da kapadım. ya acaba şifreyle ilgili bi problem mi var? doğru giriyorum, WPA 'yı seçiyorum ama olmuyo olmuyo deliricem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 ya biri bi ayarlar falan sölesin bi iki umut kırıntısına ihtiyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar