Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paranormal Activity 2

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

Darko2 said:

dün gece arkadaşların zoruyla gittim,ilkini izlememiştim,hayatımda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim(+ Blair Cadısı)paranıza yazık etmeyin...

katılıyorum...
dun gece bende arkadasların zorunla gittim filmin ilk yarısında sinema boşaldı. zaten yarım saat sonra ilk ara verildi... birde uyuz oldugum şey her gunun başında aynı kameraları tekrar tekrar vermesi çok sıkıcı evde kendin amatöe olarak çeksen daha güzel olur...
Sosyal ağlarda paylaş

film kötü evet, 3-5 sahnesi geriyor ama.

asıl, gittiğim sinemada -ki capacity, cinebonus'tu, öyle ucuz bi sinema değil- 4-5 barzo ötesi herif, film boyunca muhabbet etti abi. sürekli bişeyler hakkında yorumlar yapıyorlar filmdeki, böyle ani sahnelerde PUAHUA KORKTUM LAN ZAA diye gülüyolar, sonlara doğru ses seviyesi iyice arttı, YETER LAN ZAA KORKUYORUM HARBİ OLUM ZAA falan, en sonunda dönüp "arkadaşlar biraz sessiz olun" dedim, ben cümleyi kurarken daha susmadılar, sonrasında da aynen devam ettiler. bağcılardan gelene %90 indirim mi yaptılar ne yaptılar anlamadım allah belalarını versin ya gerizekalılar. bu kadar yüzsüz, hayvan oğlu hayvan vatandaşlarımız var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

dün arkadaşların zoruyla gittim. tek güzel yanı ilk filmle güzel bağdaştırmışlar onun dışında pek birşey yok.korkmak için kastım kendimi arklarım bi kaç kere zıpladı ama ben mal gibi izledim filmi başından sonunda kadar 1 kere bile tepki vermedim. bende sorun herlade.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...