denwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Su an yurtdisindayim ve nufus cuzdanimi kaybettim ve bana dilekce yazmam soylendi bu kayip nufus cuzdani dilekcesi nasil yazilir bir bilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 sen japonyadaydın sanırım. http://www.konsolosluk.gov.tr/ConsularServices/CS_ServiceDetail.aspx?Type=2&ID=151 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Cok tesekkur ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 abi bu konsolosluga pasaport uzatma icin kargo ile gonderdim, adamlar uzatamadik diye 20 gun sonra geri gondermisler, askerlik hede hodo diye, simdi bidaha gonderdim hem askerlik hemde uzatsinlar diye, 3 ayda donmez artik lan sokakta polis cevirse monte edicek copu biyerime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 hangi konsolosluk bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar