Nefr Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Bana günlük sektirmeden dalıyorlar, hiç kaçırmıyorlar. =][hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Evet para 150k+ oldumu zaten üşüşmeye başlıyorlar, birde artık seviye atladıkça gelenlerin 20şer battle axe imi ne var kafadan galiba çatır çutur 500.000 hasar veriyorlar[hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2003 bende başladım 3 askerim var bi tıklayında okey e adam çıksın Pıh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2003 Pıh! değiştirdim acc ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2003 az once birinden 1.600k altin araklayinca adam oyunu birakti :P bende en buyuk vurgunumu yapmis oldum... mutluyum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2003 Para biriktirmenin tek yolu dragona yatırım yapıp upgrade anında pırt diye satıp harcamak ama onunda sabatojla bütün herşeyi kaybetme riski var tabi.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 çok eski bi oyun sanırım, ama ben yeni başladım. Umarım yardımcı olursunuz :) http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=4vja9tsu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Sende mi Bürütüs?!? :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ya sorma bizimkiler başlamış, sende gel bizim tıkanç'a saldırıcaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya utanarak uplıyorum bu topici ama lüffen tıklayın: http://www.kingsofchaos.com/recruit.php?uniqid=74f443iq[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 arkadaşlar bilmem kullanırmısınız ama yardım edeyim dedim. http://www.techfools/clanrecruiter/default.asp linkimiz bu. buraya üye oluyoruz ondan sonra yukardaki linkden giriş yapıyoruz. sonra o sayfada bir program var o programı çekiyoruz o program otomatikmen size rasgele bu klandaki kişilerin linklerini açıo bi sayfada. siz sadece çıkan rakamlara tıklıyorusunuz.ama sadece... kaç adam sayısı olduğunu falan otomatik kendi yapıyor.hele accelerator ude çalışıyorsa programın 10 dakkada bi 20 30 adam yaparsınız rahat. siz millete tıkladıkça sitede sizin acc nizin credit i artıyor.ve creditiniz kadarda diğerleri sizin linkinize tıklıyor. bi aralar bu şekilde günde 200 300 adam sadece ben yapıodum(altımdakilerle çoşuyodu tabi) bu dediğim site LordStriker denen kullanıcının(daha doğrusu bunlar Striker Clanı) sitesi. ilk 50 deki herkes nerdeyse bu tür şeylerle yapıyor çoğunu denedim ama en hızlı ve en fazla üyesi olanı striker clan olduğu için bunu tavsiye ediyorum. direk üyelik linkini hatırlayamıyorum şirketteyim eve gidince onuda yollarım ama ararsanız biraz bulursunuz sanırım yukardaki linkten. (üyelikde komutama girin falan diyo ama gerek yok komutasına girmeden direk üyelik linkini arayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar