Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güvensizlik

_MysteriouS_

Öne çıkan mesajlar

Olayı anlatayım ilk başta. Birisi size bişiler için söz veriyo ama bi şekilde işleri çıkıyo veya canı istemediği için gelmio o gün için o kişi ile yaptığınız planlar yalan oluyo 1-2-3 5-7-9 felan derken hep aynı şey kişiye karşı tutumumunuz değişiyo. Kişi bunun farkında sorduğunda sölediğinizde ise ne yani ben satışçıyımıyım yalancımıyım oluyoo.

Çok fena güvensizlik hiisi duyuyorum o kişiye karşı artık sölediği hiç bir şeye inanmak gelmiyo içimden.
Sosyal ağlarda paylaş

Aşk tabi affeder herşeyi, sen aşıksan oda bunu bilerek seni sallıyorsa, mal mal herşeyi sineye çekersin. Seni sallaması saygısızlık, demekki seni kaybedeceğine dair bir korkusu yok, ne yaparsam yapayım elimde bu diyor, kendince haklıda.

Ve tabiki kabul etmez, Hırsızın ben hırsızlık yaptım demesi gibi birşey dediğin.
Sosyal ağlarda paylaş

_MysteriouS_ said:

aslında zor bi süreçte olduğunu biliyorum. Bunalımda olduğunuda biliyorum. ama çok karmaşık bi durum sineye çekmekten başka bişeyde yapamıyorum

bak aşık olduğum için kör olduğum için hayatımın en büyük kazığını yemiş biri olarak sana öğüt veriyorum. büyük ihtimal dinlemeyeceksin ama bu kafayı bırak. dik dur, sert dur. gerekirse ayrıl.
Sosyal ağlarda paylaş

Kızlar zaten hep bunalım takılır, bu seni 10-20 defa sallamasına mazeret olamaz, olsa bile adam gibi açıklarsa olur. Hem ben seni sallamıyorum diyip sallıyor hemde bunalım takılıyor.

Boşver ya,yeni birini bul, depresif olmayan psikoloji düzgün kızla takıl.

Eskisine kapak olacağı gibi dakkasında bunalımdan çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

_MysteriouS_ said:

aslında zor bi süreçte olduğunu biliyorum. Bunalımda olduğunuda biliyorum. ama çok karmaşık bi durum sineye çekmekten başka bişeyde yapamıyorum

bak aşık olduğum için kör olduğum için hayatımın en büyük kazığını yemiş biri olarak sana öğüt veriyorum. büyük ihtimal dinlemeyeceksin ama bu kafayı bırak. dik dur, sert dur. gerekirse ayrıl.

pekiya bu ekilde onu özlerken bu kadar oluyosa ayrıldığnda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...