_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Olayı anlatayım ilk başta. Birisi size bişiler için söz veriyo ama bi şekilde işleri çıkıyo veya canı istemediği için gelmio o gün için o kişi ile yaptığınız planlar yalan oluyo 1-2-3 5-7-9 felan derken hep aynı şey kişiye karşı tutumumunuz değişiyo. Kişi bunun farkında sorduğunda sölediğinizde ise ne yani ben satışçıyımıyım yalancımıyım oluyoo. Çok fena güvensizlik hiisi duyuyorum o kişiye karşı artık sölediği hiç bir şeye inanmak gelmiyo içimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 mulgear6 benim dediklerime hala inanabiliyosa sen de başarabilirsin. Bahsettiğin kişi depresyonda falansa böyle sürekli değişiyosa ruh hali, o zaman normal. Yok çok laylay bir insansa yine de böyle yapıyorsa o zaman satışçı diyebilirsin inanmasan da olur tabi evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 inanma o zaman. hatta şöyle yap. bu adama inanmalımıyım pros cons çıkar. yaz kağıda. sonuca göre hareket et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 konu ne ara consa geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bi daha o insanla plan yapmassın sen de. zor bir şey değil. silme süreci diyoruz. acı verir ama iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 arkadaşlıgı kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 inanma bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sevgilinse dürüst olmasını iste. arkadaşınsa ziktir et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bekara karı boşamak kolaydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 işte bide sevgilin olunca bu kişi çok zor işin içinden çıkmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sana olan ilgisini kaybetmiş yapacak bişey yok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sevgilin mi? arkadaşlıgı kes dedim ama sevgilin oldugunu bilmiyordum ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Arama, sorma o ararsa da normal konuş. Nasıl davrandığına göre karar verirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 peki aşk herşeyi affedermi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ııh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 ilk sayfadan kendi konusunu trolleyen pati,profesyonel troller tarafından 15 yerinden genklenerek yörüngeye uçtu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: peki aşk herşeyi affedermi? zor soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Aşk tabi affeder herşeyi, sen aşıksan oda bunu bilerek seni sallıyorsa, mal mal herşeyi sineye çekersin. Seni sallaması saygısızlık, demekki seni kaybedeceğine dair bir korkusu yok, ne yaparsam yapayım elimde bu diyor, kendince haklıda. Ve tabiki kabul etmez, Hırsızın ben hırsızlık yaptım demesi gibi birşey dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: peki aşk herşeyi affedermi? sakın. fistan haklı. rest çek. ya adam gibi anlatırsın ya da ayrılırım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 salla gitsin boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aslında zor bi süreçte olduğunu biliyorum. Bunalımda olduğunuda biliyorum. ama çok karmaşık bi durum sineye çekmekten başka bişeyde yapamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 _MysteriouS_ said: aslında zor bi süreçte olduğunu biliyorum. Bunalımda olduğunuda biliyorum. ama çok karmaşık bi durum sineye çekmekten başka bişeyde yapamıyorum bak aşık olduğum için kör olduğum için hayatımın en büyük kazığını yemiş biri olarak sana öğüt veriyorum. büyük ihtimal dinlemeyeceksin ama bu kafayı bırak. dik dur, sert dur. gerekirse ayrıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Kızlar zaten hep bunalım takılır, bu seni 10-20 defa sallamasına mazeret olamaz, olsa bile adam gibi açıklarsa olur. Hem ben seni sallamıyorum diyip sallıyor hemde bunalım takılıyor. Boşver ya,yeni birini bul, depresif olmayan psikoloji düzgün kızla takıl. Eskisine kapak olacağı gibi dakkasında bunalımdan çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_MysteriouS_ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Buyse said: _MysteriouS_ said: aslında zor bi süreçte olduğunu biliyorum. Bunalımda olduğunuda biliyorum. ama çok karmaşık bi durum sineye çekmekten başka bişeyde yapamıyorum bak aşık olduğum için kör olduğum için hayatımın en büyük kazığını yemiş biri olarak sana öğüt veriyorum. büyük ihtimal dinlemeyeceksin ama bu kafayı bırak. dik dur, sert dur. gerekirse ayrıl. pekiya bu ekilde onu özlerken bu kadar oluyosa ayrıldığnda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 küçük süprizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar