elma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi şimdi 12 saat burdan hatay cekilmiyor . bana böle güzel şarkılar söleyin cekeyim yarına kadar. yolda dinlicem yarına yolcuyum. rammstein- anathema - stratovarius falan cektim bi ton... blind guardian - bards song cektim . black eyed peas - get it started cektim. uyursam falan diye 100mb da klasik müzik zımbırtıları cektim. böle tavsiyeler alırsam sevinirim.[signature][hline]www.elma.forumu.com
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Klasik müzik falan değilde kafanı dinlemek istiyorsan Lotr Soundtrack ( 50 parça civarı ) Braveheart Soundtrack ı dinle ( 90 dk kadar dı sanırım) Apocalyptica Kafayı dağıtmak istiyorsan ben Korn ve Audioslave dinliyorum (bunlar bazı arkadaşlara soft gelebilir kusura bakmayın ben hiç giderken Sepultura dinleyeni görmedim) Blind Guardian gibi Haggard var az çok benzeşiyorlar Ayrıca ben yolculukta Conan The Barbarian Soundtrack le Nfs Underground ın müziklerini dinliyorum[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cardigans - lovefool..geçen yaz sonu antalyadan gelirken bütün yol dinlemiştim 5 dk. arayla ;) yola gidecem deyince bu aklıma geldi..[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 cd almaya zamanın varsa iced earthün mp3 cdlerini al.children of bodom ve in flames de al. iced earth alamassan tavsiyelerim: The Coming Curse Birth of the Wicked A Question of Heaven (muhteşem bu) Stand Alone Iced Earth gibi şeyleri önerebilirim şarkı olarak. Prophecy de güzeldir.[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ben Cardigans My Favourite Game i seviyorum Lovefool da güzel ama My Favourite Game daha güzel geliyor[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 arabada gazliycaksin nirvana - aneurysm[signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yanni ve loreena mckennitt derim ben bi de mike oldfield[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki: bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Fear Factory,Godhead,Spineshank,Orgy,Dope,Paparoach...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende ayvalık a gidicem 7 saat çekilmez valla gerçi uyııcam kalkcam orda olmuş olcam ama gece uyku tutmaz mp3 playerda yok. Kasete çekicem mp3 leri dinliicem =)[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 harbi banada lazım ben avril çekiyom şimdi :D[signature][hline]Madcat.. Adamın biri 22.07.2004 00.25 tarihinde pagede demiş ki: Yeşil giysili server bi yerde takıldım yardım edermisiniz?
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nightwish ne bulursan indir abi. Bless the child,she is my sin,wishmaster,nemo,10th man down,crimson tide,crownless,fly[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 blind guardian ı daya abi değil hatay Çine gitsen komaz adama yol[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya bu arada bende bi cd var audio cd si burdaki şarkıları nasıl mp3 e çevirebilirim hangi programla???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 dBpowerAMP : ufak bi program.muzik dosyalarina sag tikladiginda orda secenegi icikiyor ona göre convert et. http://www.download.com/3120-20-0.html?qt=dBpowerAMP&tg=dl-20&search.x=15&search.y=12 yahut Easy CD-DA Extractor bunu bul[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Valla ben İstanbul'a gitmeden önce bir cdye Prince Of Persia: Sands Of Time ve Silent Hill müziklerini tıktım. Yanına Haggard clerimi aldım. Bir kaç tane cd daha aldım. (LOTR soundtrackleri falan filan) Ama sadece Haggard ve POP:SOT cleri kullanıldı :9 Dönüşte aldığım Iced Earth cdsini dinledim :) Neyse. POP:SOT öneririm. Süper oluyor dinlemesi.[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar. Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Öne çıkan mesajlar