Flassh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sene 2010 hala vs diyenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yuxexes ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Flassh said: sene 2010 hala vs diyenler var milenyuma gireli 10 sene oldu hala bir troll ü tanıyamayıp yemek verenler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 olsun mu acliktan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aquila said: olsun mu acliktan? medeni olmak gerekirse kimsenin ölmemesinden yanayım böyle şeyler olmasın, oldurtmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yaz bişi uyanınca okicam babay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Fistan said: yuxexes ? iyi bir oyuncuda hatta oynamistim yanlis hatirlamiyorsam clanwars 1-2-3 de yenmistik hepsinde... sonradan ben dotayi biraktiktan sonra benim takimdada oynamis 2-3 turnuva da konuyla alakasini bende cozemedim...sonucta zamaninda bende dahil ondan daha iyi onlarca oyuncu wepladan cikti nerden cikicaktiki baska? ama arkadasin hakli oldugu bir konu var bazen cok bilip bilmeden yaziyoruz ha bir onemi varmi yok sonucta eglencesine geyigine zaman gecirmesine oynuyoruz burda oyunu o yuzden takilmamak lazim... birakin herkes dogru bildigini yazsin baskalarini rencide edip kucuk dusurme amacini tasimadiktan sonra yazdigi seyin dogru olup olmadiginin bir onemi yok. gereksiz uzamasin tartisma artik rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 biz kendi aramizda oynuyoruz zaten, burda yazilanlar da birbirimize, baskalari niye karisti onu anlamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: hadi ben yatar.Hurray gimme more posts.Vaevictis... Yaşın kaç sincap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 iste bilmiyor burdaki oyuncularin sadece kendi aralarinda oynadigini... heleki bir iki turnuva gormusse gelip herkese acip foruma bakinca bunlar kim bilip bilmeden ahkam kesiyor falan diye dusunmustur gibime geliyor. sonucta bu topic herkese acik herkesin mesaj atma fikrini belirtme hakki var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Cüce'nin swiftblade alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 NeverM0r3 said: köylü ülkenin efendisidir bizde... olmaz öyle şeyler. manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Pyro said: NeverM0r3 said: hadi ben yatar.Hurray gimme more posts.Vaevictis... Yaşın kaç sincap? senin gibi fındıkları yiyebilecek kadar büyüdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yemin ediyorum gerizekalı bu cocuk valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 hıhı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 uuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 kötü söz sahibinindir :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 evet sahibi benim. kötü sözcüyüm ama haklı olmadığımı ispatlamaz ki haklıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Helcaraxe said: evet sahibi benim. kötü sözcüyüm ama haklı olmadığımı ispatlamaz ki haklıyım. haklıyım evet evet o kişi benim.Aksi kanıtlanana kadar hak bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 BU SÖZÜN SAHİBİNİ ARIYORUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?34,4797984,4799166#msg-4799166 bu topikte devam edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 yeni çıkan bi heroya ne kasıcağınızı bilmiyorsanız o heroyu almayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=375629822917&ref=nf burdan devam edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 fede said: farinal gelse de bi warlock tr dese. ezberinde var onun hadi yavrum hadi hadi yürü burası warlock tr değil bak burdada terbiyesizlik yapmayın biz terbiyesizlik yapmadığımız halde bizi warlock tr den banlattınız burdada banlatırsanız ayıp olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 linke tıklayıp geri dönmeyi başaramadı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar