Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yapılmaması Gerekenler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sparkcaster kişisine duyduğunuz öfke yüzünden carryleri felan bırakıp ona focuslamayın, 1400 hpsi varken gidip ulti atmayın belki ölür diye, yapmayın sora oyunu verince takım takım diye ağlıyosunuz
Mesaj tarihi:
adam ward alıyo, courier alıyo, killeri bırakıyo, ayağında botu yok, 400 hp geziyo, level 12

diğeri paşalar gibi full item, herolara last hit kasıyo, level 23

yerim öyle oyunu lan
Mesaj tarihi:
Diamor said:

adam ward alıyo, courier alıyo, killeri bırakıyo, ayağında botu yok, 400 hp geziyo, level 12

diğeri paşalar gibi full item, herolara last hit kasıyo, level 23

yerim öyle oyunu lan

bu işte bi yanlışlık var. dfsd
Mesaj tarihi:
abvblizzard said:

Ocean anlat ya geçen sende pesti bende lich varken nası besledim büyüttüm seni.

yıllardır öyle oyun oynamamıştım şaşırdım aslında nasıl kastım ben diye. sadfds :D

carrynin şu hatası vardır bide: gidip tek başına adam kesmek. Sadece kendisi kasar bu şekilde takım arkadaşı lvl 9 ken kendisi 16 olur sonra kendisi ölünce yenilir "noob team", "my team sux" diye aptal aptal konuşmaya başlar deli eder adamı.
Mesaj tarihi:
Pyro said:

Stunlı şekilde FA'nın ultisi önünde duran adama andromeda ile swap atmak. (bkz: Şükrü)

abi o oyun kafam normalden daha bulanikti, gozlerim yari kapali filan oynuyodum, ilk gordugume atiyodum swapi.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

carry değilseniz ve hayvan gibi kasamıyosanız, 200 300 golduk ihtiyaçlar dışında nc ye girmeyin, kreplere skill atmayın

yanlıs, laneler riskliyse, nc ler bostays , towerda dikiliceğinize girin nc yapın xp alın gold alın.
  • Yeni Oluştur...