Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Kongor kesmek uğruna oyun kaybetmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sparkcaster kişisine duyduğunuz öfke yüzünden carryleri felan bırakıp ona focuslamayın, 1400 hpsi varken gidip ulti atmayın belki ölür diye, yapmayın sora oyunu verince takım takım diye ağlıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 adam ward alıyo, courier alıyo, killeri bırakıyo, ayağında botu yok, 400 hp geziyo, level 12 diğeri paşalar gibi full item, herolara last hit kasıyo, level 23 yerim öyle oyunu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Dediğim gibi sürekli kahraman olma sevdasıyla yanan türklere uygun değil pek oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 duzeldi mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Diamor said: adam ward alıyo, courier alıyo, killeri bırakıyo, ayağında botu yok, 400 hp geziyo, level 12 diğeri paşalar gibi full item, herolara last hit kasıyo, level 23 yerim öyle oyunu lan bu işte bi yanlışlık var. dfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abvblizzard said: Ocean anlat ya geçen sende pesti bende lich varken nası besledim büyüttüm seni. yıllardır öyle oyun oynamamıştım şaşırdım aslında nasıl kastım ben diye. sadfds :D carrynin şu hatası vardır bide: gidip tek başına adam kesmek. Sadece kendisi kasar bu şekilde takım arkadaşı lvl 9 ken kendisi 16 olur sonra kendisi ölünce yenilir "noob team", "my team sux" diye aptal aptal konuşmaya başlar deli eder adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Stunlı şekilde FA'nın ultisi önünde duran adama andromeda ile swap atmak. (bkz: Şükrü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 abi carry dediğin gider tek başına adam keser, o sırada takım arkadaşlarının mal mal nc kasmayıp biyerleri ittirip haritanın geri kalanında bir yere gank felan yapması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 çok konuşmak,bi bok bilmeden herşeye yorum getirmek,buraya doğru sandığınız şeyleri başkalarına dolaylı laf atarak yazmak...Bkz yorumların %90ı...GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oo reis, tamam konuşmayız daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Pyro said: Stunlı şekilde FA'nın ultisi önünde duran adama andromeda ile swap atmak. (bkz: Şükrü) abi o oyun kafam normalden daha bulanikti, gozlerim yari kapali filan oynuyodum, ilk gordugume atiyodum swapi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 NeverM0r3 said: çok konuşmak,bi bok bilmeden herşeye yorum getirmek,buraya doğru sandığınız şeyleri başkalarına dolaylı laf atarak yazmak...Bkz yorumların %90ı...GG ahahah tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 %90a girdiğini düşünenlerin sayısı gitgide artıyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Yoo sadece girişin çok komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 o zaman hep beraber tiplere bakalım. haha höeeaee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 biz hep beraber sana baktik, ve sen kaybettin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 feyz alamadıysanız sizin kaybınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yok bu işi yapanlar var zaten forumda onlardan feyz alırız gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 biz chudan aldik feyzimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 belli zaten feyzini yanlış yerden almışsın.Neyseki alabilmişsin.Vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sparkcaster said: carry değilseniz ve hayvan gibi kasamıyosanız, 200 300 golduk ihtiyaçlar dışında nc ye girmeyin, kreplere skill atmayın yanlıs, laneler riskliyse, nc ler bostays , towerda dikiliceğinize girin nc yapın xp alın gold alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 valla en iyi ben biliyorum bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freddy Ales Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oyun içinde oldukça sık görülen russian rageine girilmemesi gerekmektedir. flamesiz bir oyun için el, ele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeverM0r3 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 do u know matrushka, That given u from Stalingrad ppl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar