Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Oyunda gördüğünüz yanlış olduğunu düşündüğünüz davranışlar. Tutoriallerde yazmayan ama -genel kültür diyelim- oynayış şekilleri nelerdir. Oyuncunun yapması gerken ama yapmadığı davranışlar. Diskass. Örnek: Lvl 7 olan ortadaki int heronun hala ortada işi ne ? Yürü git gange, sen ortada durup kassan nolcak sanki daha. :/ : >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 estelin oyunlara alinmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 full mana base'e dönmemek lazım :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 levelı düşük kalmış kasamamış oyunculara malis atılması :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 my team is noob 4vs5 :/:/ oh yea noob in my aisle omg! diye all dan konuşmak ağlamak zırlamak. ağzına çakasım geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aquila said: estelin oyunlara alinmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 30 tane carry almamak. bunu yapana kadar vasat oyuncu seviyesine yükselemeyeceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 yarım saatte 2 krep alıp sonrada gankleniyorsanız carry almayın lütfen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 carry değilseniz ve hayvan gibi kasamıyosanız, 200 300 golduk ihtiyaçlar dışında nc ye girmeyin, kreplere skill atmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tanka focuslanıp carryleyin sizi söğüşlemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Hala carry kavramı oturmadı su oyunda carry nin önünden kill çalanlar carry e 10.dakikada combata gelmedi diye kızan denyolar yapmayın arkadaşlar. Türk olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben hala kim carry kim degil kavrayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aquila sen diğer nublar gibi değilsin ya. Senin yıllardır bozmadığın bir çizgin var sana saygı duyuyorum açıkçası. Tarzı var adamın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ocean anlat ya geçen sende pesti bende lich varken nası besledim büyüttüm seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 her oyuna girdiğimde update yapıyor ve indirdiği update'i yüklemeye çalışırken hata verip oyundan atıyor.problemi bilen var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bloodseekerdan kill çalanlar filan var ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ben yapiyorum onu arada, aksiyona girince gozlerim karariyo, bs ms gormuyorum allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 takım oyunu değil mi bu arkadaşım, herkes kill alacak tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Futbolda herkes gol atıyo mu? Daha ilkel bi oyundan örnek vereyim öyle anlarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 atıyo tabi lan fırsat bulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 aptal herif sanki premier ligde oynuyoruz da forvet beslicez. bank asyad oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 onemli olan takimin gol atmasi, kimin attigi farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Bak fatih ciğim takım oyunu olması için bir işbölümü olması lazım ortada biri hero öldürcek diğeri onun hero öldürebilcek seviyeye gelmesine yardımcı olcak. Sen de vücudunda bir işbölümü yapıp beyninin yapması gerekenleri popona yaptırmazsan saçma postlar atmazsın hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 BAZİNGA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar