kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 ulan varya az önce nası üzüldüm bi an sonra cidden herşey geçti ve suratımda gülücükler oluştu çok derin bi ohh çektim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 gazınmı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kermit said: ulan varya az önce nası üzüldüm bi an sonra cidden herşey geçti ve suratımda gülücükler oluştu çok derin bi ohh çektim ya fazla oksijenden küçük çaplı kafan güzel olmuştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bir of desem karşıki dağlar yıkılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 sebebi buydu Xaenin said: Al o zaman kermit: kanka hon varmı hon Kaan.: abi olacaktı da serverları kapatıyolarmış proje yalanlamış kermit: anaa Kaan.: bitti hon yani kermit: niye lan oha siz satın aldıydınız ? Kaan.: abi finansal bir durum falan heralde aldık da refund vericeklermiş kermit: oha ya abi olabilir yannız bi sürü server olayına girişiyolar çok para ister lan Kaan.: yazık oldu kermit: aynen =( abi napcaz peki ? poker oynayalım bence Kaan.: ne bileyim abi bilmiyorum kermit: abi üzüntü girdi içime Kaan.: bana da ya ama neyse ki testis geçiyodum o yüzden şimdi sevinebilirsin kermit: YA KÜFÜRYA Kaan.: AMA ÇOK MUTLU OLMADIN MI kermit: KANKA BAYA MUTLU OLDUM HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 oha yazık nası yemiş. yetmemiş üzüntüden topik açmış ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 okurken uzuldum lan ben de, boyle gozumun onune asik suratli kurbaa geldi, huzunlendim yesil olani ama, ahmedinejad olani degil, yoksa ne uzulcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 asfhuasfhua foto imbaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 demin bir efes çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar