xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 3-5 kişi gitmeyi planlıyoruz ama yanlış yerlerden bakmadıysam 290-390 euro diyor biletler için. başka öğrenebileceğimiz yerler neresi var ? uefa sitesinde falan var mıdır ? ayrıca grup halinde giden kişileri vs nereden bulabiliriz ? bu maç için organizasyon yapan bazı acenteler var hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lenas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 benim bildiğim barcelona'nın maçları oynadıkları maçın kalitesi ve önemine göre kategoriye ayırdığı ona göre fiyat belirlediği. https://entrades.fcbarcelona.cat/web/en/entrades.html biletleride satış açıldığı zaman buradan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 üstte arkadaş vermiş linki official ordan alıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 290 ve 390 euro. Bir soruda su hangi acenteler bu tur organizasyonlar icin calisir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bende o maça bilet bakıyorum, ucuz bulursan haber verirmisin dostum bi bira ısmarlarım mactan sora :) edit: ucuz bulamazsak xerex maçına gidecez gibi gözüküyo 25'inde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 valla bugün istanbul ve antalyadaki bi kaç acentecilere haber saldım. fiyatların aynı olduunu söylediler. onlar ek program çıkartıyorlarmış sadece isteğe göre 2 gece 3 gün olarak. 290-390 euro olarak bilet fiyatları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 para var huzur var topici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 400den koltuk alırsanız yanınıza dürbün de almayı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Bilet bulursak gidelim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 reyonları görebileceğimiz site var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar