Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 tabi bir emrah faktörü yok değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 patpokerin oyunu dengeyi belirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ek olarak 2.takıma taktik, wish le cavayı boş bırakmayın. top aldırtmamaya çalışın. 1. takıma da taktik, tek paslarla hızlı çıkın. İldeniz'e taktik, şapkasız çıkma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 takitik maktik yalan şeyler 4-4-2 oynayıp küme düşen takım yokmu önemli olan takım ruhu. BOBOOOOO BOBOOOOOO BOBOOOOO BOBOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 wish ile pha aynı takımda, ben gelmiyorum korktum sadff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 güvenç sizin takım görünürde baya daha güçlü aslında be. tek avantajımız kaleci yani, diğer konularda yetersiz kalmışız kıyasla. değiştirmeyelim derseniz ama eyvallah oynarız, emrah kasmasın ama ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bizim şöyle bi avantajımız var, geri düşersek öncü kaleye geçer her türlü kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 allahından bul be yiğit var kalede nolsun daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hiç güvenemiyor insan biliyo musun ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Khelben said: hiç güvenemiyor insan biliyo musun ahah ahuahauah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bir an şüpheye düştüm benden mi bahsediyorsuznu diye keza öncü ve hakan la aynı takımda olmadğımı biliyordum da emin olmak için kadrolara tekrar baktım AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 hepinizi silkerim akıllı olun lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Merhaba ben Orhan İldeniz Bekaslan, ben de Yiğit'e gol atarım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ildenizden gol yersem futbolu bırakırım. tabi 65 yaşımdan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 oha lan 2-3 sene önce attım ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 boşta kalan topa vurdum gol.. attım mı attım.. BİTERKS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 prove it biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 yer göztepe hilal, daha o dönemde tuna da oynuyordu son maçlarından biiydi galiba soldan gelid bizim takım dışarıya yerden orta geldi birinin ayağına çarptı sen konturpiyede kaldın top önüme geldi FURDUM gol oldu.. ama hatırlamazsın benzeri çok gol yemişsindir ama BEN O KADAR AZ GOL ATTIM Kİ HATIRLYIORUM! you got served Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 kanıt dedim olm masalları adile naşit anlatıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 masal anlatacak olsaydım fenerbahçenin türkiye kupasını nasıl aldığını anlatırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 BIACH!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 bazı masallar gerçekleşir ama seninki de 3 ay sonra efsane olarak anlatılacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 ulan önce bir alın da hani oyuncuların elinde kupayı görelim öyle kaçıncı final bu.. realet dediğin kasıktan dize kadar annem ben yatmadan önce de galatasarayın fenerbahçeyi şükrü saraçoğlunda yendiğine dair bir masal okurdu.. babam gördüğünü iddia ediyor mesela bence kozlarımızı sahada paylaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 siyahlı beyazlı adilere kaybettik olm hep finalleri, şimdi bordo maviyi görünce canlanıcak takım. sahada çok özel hareketler sergiliycem higuita geri mi gelmiş diyeceksiniz. eusebio da diyebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sonunda hayrettin demeyelim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar