Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 PublicEnemy said: Cairne said: kapanmıyacagına olabilir mi ? sunucunun kapanmayacağına dair oyuncuların sunucunun kapanmayacağına güvenmesi sence tezatlık içermiyor mu? cümleyi anlayamadım yani sunucunun kapanmayacagına dair oyuncuların güven duyması cümlesimi tezatlık içeriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sunucunun kapanmaması ile ilgili olarak , oyuncuların sunucunun kapanmamasına güvenmeleri tezatlık içermiyor mu ? Hayır içermiyor gibi.Sunucunun kapanmasına dair de diyebilirdi.Tezatlık falan yok işte insanlar kapanmamasına güveniyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 bencede tezatlık yok dedim benmi yanlış anlıyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar