Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ruslar nefis cidden. Gecen gün 2 kişi düştü oyundan conc. basıcaz adam kabul etmiyor kickletcez onuda rakip kabul etmiyor. Adam pebb.'le bide açmış rus marşını bize dinletiyor base'de takılıyo sadece mob kesiyor bıraksa oyun bitcek mobların dalmasıyla ama yok. Neyse yarım saat sonunda girdiler base'e 5 kişi bu herif başladı bizi adamların üstüne fırlatmaya chuck büyüsüyle. doğanı atıyor adamların üstüne. Şimdi ben buna ne diyim. İşin komik tarafı adama bişeyde demedik,kızmadık. Heralde küfür yemeyince sasırdı en sonunda dayanamadı rus'lugunu yaptı.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 AHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA rus marşı mı dinletti AHAHAHAHHAHA
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 abi ruslar cidden oyle. biraz salaklık var onlarda harbi. gecen benim oyunuma geldi. adamin adı ....rus. rus ile biten bir adami oyununda kaldıgımdan bende de suc var ama iste irccilik yapmiyalim dedik. adamlar 10sn de 2 kisi cikti. no leaver oyun bi de.
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben direk ırkçıya bağladım assrape falan gibi saçma sapan nickleri almıyorum rusları almıyorum oyun başlamadan bi selam agalar çekiyorum cevap vereni kickliyorum open betayla iyice cıvımıştı şimdi daha iyice
barbu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Crematorium said: oyun başlamadan bi selam agalar çekiyorum cevap vereni kickliyorum hahahahah
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Buddha said: Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir. şu nası bi mantık ya. honda iyi olan adam 1-2 hafta oynayınca dotayı da gayet iyi oynar yani.
S-H Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi de qq yapan ruslar var bana hep onlar denk geliyor
Torque Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Aluriel said: Buddha said: Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir. şu nası bi mantık ya. honda iyi olan adam 1-2 hafta oynayınca dotayı da gayet iyi oynar yani. Biz senelerimizi verdik 2 haftada iyi oynar diyosun ahaha.
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 İyi de siz de kötüsünüz yıllarca dota oynayıp?
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Crematorium said: Ben direk ırkçıya bağladım assrape falan gibi saçma sapan nickleri almıyorum rusları almıyorum oyun başlamadan bi selam agalar çekiyorum cevap vereni kickliyorum open betayla iyice cıvımıştı şimdi daha iyice Dostum, dün sabahki adamı kicklemedin? Hatta gittin isveçte yaşayan bebe türkten küfürler yedin. Gerçi şahaneydi olay ahaha.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ahhaahha sinsi gibi beklemiş gavat hero seçerken selam agalar çekti bi de herif gel beri türküsünü dinletti bi ara ahahahhaha ..... .... .... ya
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Torque said: Aluriel said: Buddha said: Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir. şu nası bi mantık ya. honda iyi olan adam 1-2 hafta oynayınca dotayı da gayet iyi oynar yani. Biz senelerimizi verdik 2 haftada iyi oynar diyosun ahaha. okuma özürlümüsün. honda iyi olan adam ne demek sence ?
aquila Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 12 mayista cikiyomus oyun siz hala daha update edemiyosunuz.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2010 Evet arkadaşlar 3x'den 1x'e update ederken aynı sorun banada oldu 2. mesajdaki durumu denedim olmadı şimdi size çözümü yazıyorum. Eğer update eksiksiz yapılıp, restart sırasında Crash yiyorsanız: *Update klasörünü silmeyin. Heroes of Newerth klasörünüzde olması gereken dosyalar: [list=1] [*] Log.txt (Şart değil) [*] Tos.txt [*] License.txt (Update klasöründen edinebilirsiniz.) [/list]
kujo123 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 arkadaslar oyuna gırdıgımde yenı versıonu ındırmek ıstıyormusunuz dıye soruyor evet dedıgımde calculatıng update kısmında kalıyor hıc bısey olmuyor karsılasan varmı bu hata ıle
Öne çıkan mesajlar