Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN Update sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ruslar nefis cidden. Gecen gün 2 kişi düştü oyundan conc. basıcaz adam kabul etmiyor kickletcez onuda rakip kabul etmiyor.

Adam pebb.'le bide açmış rus marşını bize dinletiyor base'de takılıyo sadece mob kesiyor bıraksa oyun bitcek mobların dalmasıyla ama yok. Neyse yarım saat sonunda girdiler base'e 5 kişi bu herif başladı bizi adamların üstüne fırlatmaya chuck büyüsüyle. doğanı atıyor adamların üstüne.

Şimdi ben buna ne diyim. İşin komik tarafı adama bişeyde demedik,kızmadık. Heralde küfür yemeyince sasırdı en sonunda dayanamadı rus'lugunu yaptı.
Mesaj tarihi:
abi ruslar cidden oyle. biraz salaklık var onlarda harbi.

gecen benim oyunuma geldi. adamin adı ....rus. rus ile biten bir adami oyununda kaldıgımdan bende de suc var ama iste irccilik yapmiyalim dedik. adamlar 10sn de 2 kisi cikti. no leaver oyun bi de.
Mesaj tarihi:
Ben direk ırkçıya bağladım assrape falan gibi saçma sapan nickleri almıyorum rusları almıyorum oyun başlamadan bi selam agalar çekiyorum cevap vereni kickliyorum open betayla iyice cıvımıştı şimdi daha iyice
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir.

şu nası bi mantık ya. honda iyi olan adam 1-2 hafta oynayınca dotayı da gayet iyi oynar yani.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

Buddha said:

Hon bildiğin öküz kaynıyor. Hiç Dota oynamayan adam Honda istediği kadar pro olsun beceriksizdir.

şu nası bi mantık ya. honda iyi olan adam 1-2 hafta oynayınca dotayı da gayet iyi oynar yani.

Biz senelerimizi verdik 2 haftada iyi oynar diyosun ahaha.
Mesaj tarihi:
Crematorium said:

Ben direk ırkçıya bağladım assrape falan gibi saçma sapan nickleri almıyorum rusları almıyorum oyun başlamadan bi selam agalar çekiyorum cevap vereni kickliyorum open betayla iyice cıvımıştı şimdi daha iyice

Dostum, dün sabahki adamı kicklemedin? Hatta gittin isveçte yaşayan bebe türkten küfürler yedin. Gerçi şahaneydi olay ahaha.
Mesaj tarihi:
Torque said:

Aluriel said:

Buddha said:

Biz senelerimizi verdik 2 haftada iyi oynar diyosun ahaha.

okuma özürlümüsün. honda iyi olan adam ne demek sence ?
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet arkadaşlar 3x'den 1x'e update ederken aynı sorun banada oldu 2. mesajdaki durumu denedim olmadı şimdi size çözümü yazıyorum.

Eğer update eksiksiz yapılıp, restart sırasında Crash yiyorsanız:
*Update klasörünü silmeyin.

Heroes of Newerth klasörünüzde olması gereken dosyalar:
[list=1]
[*] Log.txt (Şart değil)
[*] Tos.txt
[*] License.txt (Update klasöründen edinebilirsiniz.)
[/list]
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
arkadaslar oyuna gırdıgımde yenı versıonu ındırmek ıstıyormusunuz dıye soruyor evet dedıgımde calculatıng update kısmında kalıyor hıc bısey olmuyor karsılasan varmı bu hata ıle
  • Yeni Oluştur...