gecko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oha lan var ya hiç aklıma gelmezdi kız okulun gözde kawasakisi ve birden bire videolar paylaşıyo ufo tarikatı hakkındaki düşüncelerini söyleyen amca gibi lan bu valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bence bu bi işaret, o kadar uğraştığın kız fetocuysa sen de olmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben bi kızı ekledim kabul etti bikinili fotoğraflar geliyor ohh diye albümlerine bi baktım okul dışında başını kapatıyomuş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fotosu burda diye okudum bi an mutlu oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 liseli fetocan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 boyle kizlar universiteye gecince degisime ugruyor. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bugün-yarın kapamıyormuydu onlar facebook'larını?? pazar günü de facebook kapatılan hesapların 2 yıldan önce geri açılamaması gibi bir yenilik yaparsa çok süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Abi sen niye her kıza kaşar damgası basıyorsun. Ne pis bi adamsın ya ufak büyük demeden saydırıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ne var dindar kız işte amma kafirsiniz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 bir liselinin dramı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 xaty said: bugün-yarın kapamıyormuydu onlar facebook'larını?? pazar günü de facebook kapatılan hesapların 2 yıldan önce geri açılamaması gibi bir yenilik yaparsa çok süper olur kapamış bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 facebook botudur o kız, irc botu anna gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar