Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 universiteyi yurt dısında ve ingilizce okuyorum( yakısıklıyım ve kız arkadasım yok B)-) öhöm!... parantezin dısında kalan bölüm için tavsiyesi olan varsa çok şukela olacak saygılar , sevgiler , esenlikler...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Wordnet eğer bilgisayarda kullanacaksan. kesinlikle daha iyisi yok. kesinlikle http://wordnet.princeton.edu/ eğer basılı istiyorsan Microsoft Encarta var bende sadece, güzel birşey. ama pek basılı kullanmıyorum.
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 worldnet makbule geçti fakat basılı lazım kendi topicimi trollemiyim en iyisi
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başka tavsiyesi olan yokmu '' şunu kullandım çok iyidir şukeladır '' şeklinde ? (sözlük basılı olacak)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Webster al işte. En iyisi odur.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu topici görünce daha 5. sınıfı yeni bitirdiğimizde elimize verdikleri oxford geldi aklıma. Kabus gibi günlerdi.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İngilizce Türkçe sözlük yasak, ingilizce ingilizce kullanacaksınız.
Öne çıkan mesajlar