Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 universiteyi yurt dısında ve ingilizce okuyorum( yakısıklıyım ve kız arkadasım yok B)-) öhöm!... parantezin dısında kalan bölüm için tavsiyesi olan varsa çok şukela olacak saygılar , sevgiler , esenlikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Wordnet eğer bilgisayarda kullanacaksan. kesinlikle daha iyisi yok. kesinlikle http://wordnet.princeton.edu/ eğer basılı istiyorsan Microsoft Encarta var bende sadece, güzel birşey. ama pek basılı kullanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 durex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ha pardon parantezin dışı demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 worldnet makbule geçti fakat basılı lazım kendi topicimi trollemiyim en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 başka tavsiyesi olan yokmu '' şunu kullandım çok iyidir şukeladır '' şeklinde ? (sözlük basılı olacak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Webster al işte. En iyisi odur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 bu topici görünce daha 5. sınıfı yeni bitirdiğimizde elimize verdikleri oxford geldi aklıma. Kabus gibi günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2010 İngilizce Türkçe sözlük yasak, ingilizce ingilizce kullanacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar