denwa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Korkunc baya korku dolu bir hikayeye sahip manga ariyorum yani Anime onerileriniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/Dragon_Head Gece tek başıma zifit karanlıkta okuyup bitirmiştim, çok da korkmuştum. Şimdiye kadar okuduğum mangalar içinde beni en çok rahatsız edip, korkutanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
denwa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Hoshi duruyor :) Peki bunun bir cizgi filmi mevcut mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bilmem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 franken fran iyidir öyle pek korkunç olmasa da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Uzumaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 mangadan animeden nasıl korkulurki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Hyouryuu Kyoushitsu vardı eskilerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar