throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 24bit flac çalmıyor o kötü. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 senko said: bide icinde 6-7 tane sarki var bunun ama bilgisayarda gozukmuyor ehue :) iki usb mode var. ayarlardan değiştirince görürsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 iki mode var evet auto yaptim ben. o modlar neyin nesi oluyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 msc var mass storage class diye aynen flash disk gibi görüyor bu modda mtp var microsoft standardı default olan budur mtp. hangisi kolayına geliyorsa onu kullan. birindeyken diğer modda kaydedilmiş şarklara erişemezsin (pc'de erişemezsin player içinde görünür çalınır vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 senko said: Slint said: Nerden aldın? ebayden aldim, 23dolara. link falan verebilme şansın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sansa Clip Zip çıkmış Clip+'ın updateli OLED ekranlı versiyonu. nedir ne değildir? bunu mu alsam acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 SenariouS said: senko said: Slint said: Nerden aldın? ebayden aldim, 23dolara. link falan verebilme şansın ? hass ya hic gormemisim ben abi bunu, kusura bakma :( benim aldigimin linki kalkmis ta su vara mesela http://www.ebay.com/ctg/SanDisk-Sansa-Clip-Black-4-GB-Digital-Media-Player-/86185597?_dmpt=Other_MP3_Players&_pcategid=73839&_pcatid=39&_refkw=sansa+clip+plus+4gb&_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5212&_trksid=p3286.c0.m14 refubrished aldiydim bende... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 kertenkel said: Sansa Clip Zip çıkmış Clip+'ın updateli OLED ekranlı versiyonu. nedir ne değildir? bunu mu alsam acaba Gereksiz bence. Ekranı yüzünden pil epey daha çok gider gibime geliyor. Ayrıca daha büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 gerek yok hakketen oled ekrana sarkinin adini goruosun yeter iste, ekran oled olmus lcd olmus... alet cok cok iyi yalniz yeniden soyliyim. guzel bir kulaklikla tatli tatli muzik dinlettiriyor size... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 1.1 ekranda dizi filan izlenemeyeceğine göre pil öldürücü direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ekrana basarak şarkı seçmek kadar rahat bi sistem yok ama. öbür türlü ne işkenceymiş bre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benim playlistim zaten secmecelerden olustugu icin sorun olmuyor... dunyalari yigip arasindan sarki secmek daha performanssiz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bir şey sorucam ben, rockbox sizin pil performansınızı nasıl etkiledi ? Sanki benim aletin şarjı daha az yetiyor gibi, ya da artık pil eskimeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 valla dünyaları yığmıyorum ama 100 tane ortalama mp3 var ve hiç belli olmuyor neyi dinleyeceğim. bazen en alttan bir parmak hamlesiyle alfabetik sıraya göre ortadan, bazen en üstten bir şarkıya 2 saniye de geçip dinlemek kadar kolay değil hiç biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benim merak ettiğim bana pil 1-2 saat uzun gitse herhangi bir katmaz da playlistsiz hangisiyle daha rahat takılabilirim =) - rockbox/vanilla ne biliyim en çok dinlenenleri itunes gibi dizemez tabi de onun gibi ekstra bişiler var mı firmware farklılığı olarak... teker teker elle çalıcaksam shuffle alırım ekrana bakmaya kasmaktansa heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Pil yerine göre 4-5 saat fark ediyor. Flac filan çalarken özellikle. Playlist pek kullanmam ben, albüm albüm dinlerim genelde ama playlist olarak daha iyi stock'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Clip+'da OLED ekrandı zaten. Zip renkli ekran ama pil olayını da düşünmüşlerdir en az diğerleri kadar vardır yani pil ömrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Alet büyük olduğundan pil de büyük olabilir. Ama ses kelitesinde bir değişim olması çok zor Clip+'ın ulaştığı kalitelerde. O nedenle diyorum zaten Clip+ varsa gereksiz. Yoksa estetik tercih sadece. Bir de ona Rockbox çıkması sürer daha epey. Onu da düşünmek lazım Rockbox kullanıcısıysanız. Rockbox'un güzel EQ'su ve playlist özellikleri nedeniyle vazgeçilmez olduğunu düşünüyorum. Yeni modelle Clip+ kalitesine geçmesi sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Bunu buldum şimdi: http://www.anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=64913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 saat artık ekranda görünüyor. clip+'da niye yok hiç anlamadım. sırf saati öğrenmek için menüler arasında gezinti yapmamızı mı bekliyorlar? bir de 24bit flac çalsa süper olurdu. galiba bu da çalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Rockbox'da çıkıyor saat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Sansa Clip Zip 4GB ebayden TR'ye en ucuz $54.95 + 24 ... yani sacmalik, alacak olan da almayıversin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 rockbox kurmamla kaldırmam arasında geçen sürede bir sineğin tam 100 kez kanat çırptığını öğrendim. şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kertenkel said: Sansa Clip Zip 4GB ebayden TR'ye en ucuz $54.95 + 24 ... yani sacmalik, alacak olan da almayıversin... ingilterede 8GB 95 lira. yeni iPod über bişey cıkmazsa veriyorum sparişi http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Sansa-Player-Expandable-MicroSD/dp/B002NX0ME6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1316077655&sr=8-1 http://i.imgur.com/LqDMd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 + 5 pound yollıyım bana da al o zaman heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar