pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ona bi dikkat edeyim ben soyledigin iyi oldu bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 gönder bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yepisyeni kulaklıgımla denemeden olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya philips in ses sistemi veya muzik calar hic bi aletini almayin, sadece reklamdan ibaret adamlar ses kalitesi vasat... beb de sanirim creative zen i alicam, aslinda stone olsa hemen alirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 eu dalgasına cok ses veremiyor aletler en buyuk sikinti orda bence yoksa filipis kulaklık almistim bi 10 sene fln once hala daş gibidir kablosu rengarenk olmasa kullanırım su an da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Şimdi de usb den görmüyor (şarj olmuyor) alet. Ölüyor musun sansa :( Forumda AC adaptörden dene demişler ondan alıcam yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 hama adaptor var bende onunla sarj ediyorum shuffle i da onla sarj ediyordum sorun cikmadi hic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 noob sorusu : rockbox ta play all files deyu bir olay var mi?klasor klasor gezmeyi sevmiyorum shuffle i basmak istiyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Deathblade said: Şimdi de usb den görmüyor (şarj olmuyor) alet. Ölüyor musun sansa :( Forumda AC adaptörden dene demişler ondan alıcam yarın. bende de var aynı sorun acayip sinir bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 açma tuşunamı home tuşunamı ne 30 sn basılı tutup usb den bağlıyosun 1 saat sonra şarj almaya başlıyodu s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 rockbox yüklü :/ şarj 0, silemiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 pascalnouman said: noob sorusu : rockbox ta play all files deyu bir olay var mi?klasor klasor gezmeyi sevmiyorum shuffle i basmak istiyorum direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 rockbox yükliyim mi şimdi baylar, aldım sansamı bide ülke seçimi etkliyo mu amurrica seçince ses az geliyo geyiği vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yükle rakbaks. rakbaksta klasöre gelince orta tuşa uzun bas orda olması lazım play all yanlış hatırlamıyosam. ya da add files to list falan bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 obaaa denicem hemen bunu yıldım valla klasor klasor gezmekten evırdey am şaffıling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 playlist nası yapıyoz ya, winampte m3u list yapıp attım şarkıları görüyo ama çalmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 MUSIC teyken ortaya uzun basinca add files to playlist gibi birsey cikiyor ama ben gene all files shuffle gibi birsey bulamadim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 ya playliste ekleme vs var da ben dışardan hızlıca playlist yapıp kullanmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Bu aletin nesi var bu kadar konuşulacak? neyi kaçırdım acaba? Bu kadar kullanıcısı niye var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 en iyi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 DareJedi said: Bu aletin nesi var bu kadar konuşulacak? neyi kaçırdım acaba? Bu kadar kullanıcısı niye var? ergonomik yapısı uzun sarj süresi direk dosyaları atabilme harici kart girişi flac calabilme fm radyo vsvs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 http://anythingbutipod.com/2010/12/top-5-mp3-players-of-2010/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2012 Çok pahalı meret yaw patiden satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 DH ye bak bi eleman paso getirtiyordu ben de DH den aldim 8gb ligini 100 kaymeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 şu anythingbutipod'da creatve zen x-fi2'den bahsederken " Creative for not following up what I believe to be one of the best MP3 players of all time, the Zen Vision:M. " demiş, hakikatten gelmiş geçmiş en iyidi lan alet o zamanki ipod'dan falan çok daha iyiydi, annem şöngürdeterek düşürüp kırmıştı, ragee girip az bağırmamıştım fdsfds http://anythingbutipod.com/2006/01/creative-zen-vision-m-review/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar