Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barış Özbek'e 4 maç ceza

Rikkie

Öne çıkan mesajlar

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/barishaber787689812398123.hlarge.jpg

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Barış Özbek’e Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 4 maç oynamama cezası verdi.

Yanılıyor olabilirim ama yıllar sonra türkiye liginde 3 maçdan daha fazla ceza alan birisini gördüm. TFF sezon sonuna geldik nerdeyse ilk defa "ben burdayım" demiş. İtirazla falan düşürülmezse galatasaraya 4te 4 hatta büyük ihtimal kalan 2 maçta da oynamaz 6da 6 yolu açıldı şimdi ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

tamam kırmızı kart dogru ama aşırı birşey yok yahu.4 maç fazla bile.ayagına gelseydi halamında olsaydı mantıgı biraz.tamam sert bir hareket var orda.1-1 in siniriyle topa vurmak için geliyor.son anda sivaslı topa dokununca tekme boşa gidiyor.tamam fazla sert ama çokta rororor yapılcak bşi yok

tribünlere dikmek üzere topa vurmaya gitmiş.adama vurmak istese vururmuş yani
Sosyal ağlarda paylaş

abicim siz ne izlediniz bilmiyorum ama hiç alaksız bir olay yok ayagını kırmak icin tekme sallamış bilmem ne.

vurmak isteyen ıskalamaz merak etmeyin. Bilerek yapacak o olsa futbolcu böyle bir hareket yapmaz, daha çakallığına kacar işin kosarken dirsek atar, kornerde yumruk atar, tükürür

az cok bir futbol oynamış birisi hepsini bilir
Sosyal ağlarda paylaş

ilk başta bariz vurmaya gitmiş. son anda beyin bi yerine gelmiş ama öfke kalmış. yanından sallamış. vurmak istese vururmuş bence. ama vursaymış o hızla, vurduu bacak sittin sene iflah olmazmış. ceza lazım kesin, üçü dördü bilmem ama.. bi beyin şalterini kapatmanın yannış oldugunu annaması açisindan iyi bi ceza lazim yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...