Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Aket-Atum said: abi herkes tartışma olmaz falan diyorda bunu biliyoruz zaten. internette nereye kimle tartışıyorsun, onu geçtim neden tartışıyorsun. işin mi yok. tartışmak ayrı konuşmak ayrı, benim dediğimde siyaset konuşulabilecek bir yer olsun. Ben tartışam diyeyim, sen konuşma de, ikisi de aynı kapıya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Werewolf said: en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını yoo o kadar az değil ama viktor var mesela aklıma gelen ayrıca diyelim sadece 2 kişi ben niye antimodesin paylaşımlarından mahrum kalayım öyle bir moderasyon olsunki vardiyali 6 kişi 10 kişi gerekirse baksın kürtler pis akp bok chp ne ya böle mesajlar atanlar tek bir mesaj bile atanlar o bölüme yazmasın bu kadar basit ayrıca fikrine uymuyan demek = siyaset konuşmuyor yada argumanı yetersiz vs demek değil sir de yazsın fikrini saygıyla okusun cüceda yazsın saygıyla okunsun cevap verilsin. Siyaseti forum gibi yerde hele ki pati gibi hakkaten boş adamların olmadığı bi yerde yasaklamak hatta tabu haline getirmek siy.. yazsak bile yadırganan bi forum haline getirmek çok gereksiz. Kıssadan hisse ben yazmak istemiyorum çünkü hurriyet.com da yorum yapanlardanım belki ama ben senin andimodesin viktorun vblerinin yazılarını okumak istiyorum. Fikir vermeyip fikir almak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Rock said: Aket-Atum said: abi herkes tartışma olmaz falan diyorda bunu biliyoruz zaten. internette nereye kimle tartışıyorsun, onu geçtim neden tartışıyorsun. işin mi yok. tartışmak ayrı konuşmak ayrı, benim dediğimde siyaset konuşulabilecek bir yer olsun. Ben tartışam diyeyim, sen konuşma de, ikisi de aynı kapıya çıkıyor. evet abi ısrarla aynı kapıya çıktığını savunuyorsan bence de girmeyelim hiç bu işe. aradaki farkı idrak etmek gerek çünkü önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Ahahaha Siyset konuşmayanın argümanımı yetmiyor :D Bence çok siyaset konuşanın kendini biraz incelemesi lazım derinlerden bir yerde aşağılık komplexi çıkabilir. Senin milletvekillerin konuşamıyor yumruklaşıyor sen ne konuşacan yahu :D Yahu sence bu adamlar nasıl siyasetçi oluyor? Onları siyasetçi olmaya iten nedir. Yada forumda siyaset tartışmak entellektüel bir eğlenceden başka nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Buddha said: Ahahaha Siyset konuşmayanın argümanımı yetmiyor :D Bence çok siyaset konuşanın kendini biraz incelemesi lazım derinlerden bir yerde aşağılık komplexi çıkabilir. Senin milletvekillerin konuşamıyor yumruklaşıyor sen ne konuşacan yahu :D Yahu sence bu adamlar nasıl siyasetçi oluyor? Onları siyasetçi olmaya iten nedir. Yada forumda siyaset tartışmak entellektüel bir eğlenceden başka nedir? siyasetçilerin yeto olması siyaset konuşmamayı gerektirir demek daha ahahaha turkcell süper ligde konuşmayalım burdakilerde top oynamıyo nasılsa böle mantıklı olur kardeşim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 burada daha önce siyaset tartışıldığını zannetmeyin. burada önceden gündem tartışılıyordu. siyaset: Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış. (TDK) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 herşeyi özgürce konuşmak lazım. bu yasaklarla nereye kadar. halk darbesi yakındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tellos said: Buddha said: Ahahaha Siyset konuşmayanın argümanımı yetmiyor :D Bence çok siyaset konuşanın kendini biraz incelemesi lazım derinlerden bir yerde aşağılık komplexi çıkabilir. Senin milletvekillerin konuşamıyor yumruklaşıyor sen ne konuşacan yahu :D Yahu sence bu adamlar nasıl siyasetçi oluyor? Onları siyasetçi olmaya iten nedir. Yada forumda siyaset tartışmak entellektüel bir eğlenceden başka nedir? siyasetçilerin yeto olması siyaset konuşmamayı gerektirir demek daha ahahaha turkcell süper ligde konuşmayalım burdakilerde top oynamıyo nasılsa böle mantıklı olur kardeşim ya Konuşmakta problem yok. Ama konuşmakta =) Kaç tane forumda insan gibi siyaset tartışılabildiğine tanık oldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://24.media.tumblr.com/tumblr_kygr035acd1qz65fko1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 eski patiler yok evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 "roket adam" said: http://24.media.tumblr.com/tumblr_kygr035acd1qz65fko1_500.jpg renkli boya kullan genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 huun said: burada daha önce siyaset tartışıldığını zannetmeyin. burada önceden gündem tartışılıyordu. siyaset: Devlet işlerini düzenleme ve yürütme sanatıyla ilgili özel görüş veya anlayış. (TDK) su sahane tespit, guzel ozet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tellos said: turkcell süper ligde konuşmayalım burdakilerde top oynamıyoevet mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 birisi kahvehaneleri de aydınlatsın bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 eskiyle şimdiyi kıyaslayın. eskiden güncel 2 refresh arasında aynı kalmazdı şimdi günde 5 sayfa gitse iyi. bunda kişilerin yaşlarının artması, kötü moderasyon vb. etkenler yer alıyor. ayrıca bir sürü farklı tipte insan vardı şimdi neredeyse çoğu insanın tarzı birbirinin aynısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 admin oldugum halde eglenceli buluyorum ben forumu, üyelerin sıkıcı bulması ilginçmiş harbiden. manyak mısınız be boş zamanı harcamak için eğlenceli işlerle uğraşsanıza ne giriyorsunuz foruma madem ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 DynamicK said: ne giriyorsunuz foruma madem ? :)hayatın anlamını sorsan belki cevap verebilirdik de bunun mantıklı bir açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 nedir hayatın anlamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 aquila said: 42+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 paticik adlı bir forumda yaş ortalaması 22-23 falan. nasıl sıkıcı olabilir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sıkıcı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 sıkıcı forum görmemişsiniz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 tellos said: Werewolf said: en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını yoo o kadar az değil ama viktor var mesela aklıma gelen ayrıca diyelim sadece 2 kişi ben niye antimodesin paylaşımlarından mahrum kalayım öyle bir moderasyon olsunki vardiyali 6 kişi 10 kişi gerekirse baksın kürtler pis akp bok chp ne ya böle mesajlar atanlar tek bir mesaj bile atanlar o bölüme yazmasın bu kadar basit ayrıca fikrine uymuyan demek = siyaset konuşmuyor yada argumanı yetersiz vs demek değil sir de yazsın fikrini saygıyla okusun cüceda yazsın saygıyla okunsun cevap verilsin. Siyaseti forum gibi yerde hele ki pati gibi hakkaten boş adamların olmadığı bi yerde yasaklamak hatta tabu haline getirmek siy.. yazsak bile yadırganan bi forum haline getirmek çok gereksiz. Kıssadan hisse ben yazmak istemiyorum çünkü hurriyet.com da yorum yapanlardanım belki ama ben senin andimodesin viktorun vblerinin yazılarını okumak istiyorum. Fikir vermeyip fikir almak istiyorum. abi forumda siyaset tartışılırken, ortaya düzgün argüman koymuyorlar, karşıdakinin ne dediğini anlamıyolar bazen anlamaya kasmıyolar bile, strawmandir ad hominemdir ya da başka mantık hatalarıdır hepsini dolduruyolar topice. bunun da sebebi hem mantıktan hem de yeterli bilgiden uzak insanların siyaset tartışmalarını domine etmesi. bu eksiklik de, kendi fikrine zıt bir adamın fikrini vatana ihanetle liboşlukla yobazlıkla bir tutacak kadar dar vizyonlu olmalarıyla sonuçlanıyor. forumda siyaset tartışılmasıncıların tek argümanı olan seviyesizlik de bunun sonucu. adam akıllı bir cevap yazmaktan aciz bir adamın sarılacağı tek silah "defol git liboş", "klavye başında böyle konuşmak rahat yiyosa gitsene doğuya", "irana git vatan haini al sana bilet aldım" tarzı saçma sapan laflar olduğundan bütün tartışmalar bu atışmalarla boğuluyo. ciddiye alınası bi fikir de ortaya koyulamıyo böyle bi ortamda, koyulsa bile bu gürültünün arasında kaybolup gidiyo. haliyle, hem moderasyona bu kadar yük bindiren hem de bir çok kişiyi rahatsız eden bu seviyesizliğin hoş görülmesine yeticek pozitif bir şey çıkmıyor siyaset tartışmalarında. edit; ufak bir iki duzeltme / nefr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar