Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik sıkıcı mı?

pekaziz

Öne çıkan mesajlar

Aket-Atum said:

abi herkes tartışma olmaz falan diyorda bunu biliyoruz zaten.

internette nereye kimle tartışıyorsun, onu geçtim neden tartışıyorsun. işin mi yok.

tartışmak ayrı konuşmak ayrı, benim dediğimde siyaset konuşulabilecek bir yer olsun.

Ben tartışam diyeyim, sen konuşma de, ikisi de aynı kapıya çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja

pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını

yoo o kadar az değil ama viktor var mesela aklıma gelen
ayrıca diyelim sadece 2 kişi ben niye antimodesin paylaşımlarından mahrum kalayım
öyle bir moderasyon olsunki vardiyali 6 kişi 10 kişi gerekirse baksın kürtler pis akp bok chp ne ya böle mesajlar atanlar tek bir mesaj bile atanlar o bölüme yazmasın bu kadar basit ayrıca fikrine uymuyan demek = siyaset konuşmuyor yada argumanı yetersiz vs demek değil sir de yazsın fikrini saygıyla okusun cüceda yazsın saygıyla okunsun cevap verilsin. Siyaseti forum gibi yerde hele ki pati gibi hakkaten boş adamların olmadığı bi yerde yasaklamak hatta tabu haline getirmek siy.. yazsak bile yadırganan bi forum haline getirmek çok gereksiz.
Kıssadan hisse ben yazmak istemiyorum çünkü hurriyet.com da yorum yapanlardanım belki ama ben senin andimodesin viktorun vblerinin yazılarını okumak istiyorum. Fikir vermeyip fikir almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Rock said:

Aket-Atum said:

abi herkes tartışma olmaz falan diyorda bunu biliyoruz zaten.

internette nereye kimle tartışıyorsun, onu geçtim neden tartışıyorsun. işin mi yok.

tartışmak ayrı konuşmak ayrı, benim dediğimde siyaset konuşulabilecek bir yer olsun.

Ben tartışam diyeyim, sen konuşma de, ikisi de aynı kapıya çıkıyor.

evet abi ısrarla aynı kapıya çıktığını savunuyorsan bence de girmeyelim hiç bu işe. aradaki farkı idrak etmek gerek çünkü önce.
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahaha Siyset konuşmayanın argümanımı yetmiyor :D Bence çok siyaset konuşanın kendini biraz incelemesi lazım derinlerden bir yerde aşağılık komplexi çıkabilir. Senin milletvekillerin konuşamıyor yumruklaşıyor sen ne konuşacan yahu :D Yahu sence bu adamlar nasıl siyasetçi oluyor? Onları siyasetçi olmaya iten nedir. Yada forumda siyaset tartışmak entellektüel bir eğlenceden başka nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Ahahaha Siyset konuşmayanın argümanımı yetmiyor :D Bence çok siyaset konuşanın kendini biraz incelemesi lazım derinlerden bir yerde aşağılık komplexi çıkabilir. Senin milletvekillerin konuşamıyor yumruklaşıyor sen ne konuşacan yahu :D Yahu sence bu adamlar nasıl siyasetçi oluyor? Onları siyasetçi olmaya iten nedir. Yada forumda siyaset tartışmak entellektüel bir eğlenceden başka nedir?

siyasetçilerin yeto olması siyaset konuşmamayı gerektirir demek daha ahahaha

turkcell süper ligde konuşmayalım burdakilerde top oynamıyo nasılsa
böle mantıklı olur kardeşim ya
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

Buddha said:

siyasetçilerin yeto olması siyaset konuşmamayı gerektirir demek daha ahahaha

turkcell süper ligde konuşmayalım burdakilerde top oynamıyo nasılsa
böle mantıklı olur kardeşim ya

Konuşmakta problem yok. Ama konuşmakta =) Kaç tane forumda insan gibi siyaset tartışılabildiğine tanık oldun.
Sosyal ağlarda paylaş

tellos said:

Werewolf said:

en sağlam siyasi argümanı hürriyet.com haber yorumlarında bile barınamıcak kadar başarısız tiplerle dolu bi forumda ne siyaset tartışması be ashdshafjsdja

pati tarihinde benim haricimde siyasi konularda ciddiye alınası post atan tek insan antimodes mlsf, o yüzden desteklemiyorum bu siyaset zıkkımını

yoo o kadar az değil ama viktor var mesela aklıma gelen
ayrıca diyelim sadece 2 kişi ben niye antimodesin paylaşımlarından mahrum kalayım
öyle bir moderasyon olsunki vardiyali 6 kişi 10 kişi gerekirse baksın kürtler pis akp bok chp ne ya böle mesajlar atanlar tek bir mesaj bile atanlar o bölüme yazmasın bu kadar basit ayrıca fikrine uymuyan demek = siyaset konuşmuyor yada argumanı yetersiz vs demek değil sir de yazsın fikrini saygıyla okusun cüceda yazsın saygıyla okunsun cevap verilsin. Siyaseti forum gibi yerde hele ki pati gibi hakkaten boş adamların olmadığı bi yerde yasaklamak hatta tabu haline getirmek siy.. yazsak bile yadırganan bi forum haline getirmek çok gereksiz.
Kıssadan hisse ben yazmak istemiyorum çünkü hurriyet.com da yorum yapanlardanım belki ama ben senin andimodesin viktorun vblerinin yazılarını okumak istiyorum. Fikir vermeyip fikir almak istiyorum.

abi forumda siyaset tartışılırken, ortaya düzgün argüman koymuyorlar, karşıdakinin ne dediğini anlamıyolar bazen anlamaya kasmıyolar bile, strawmandir ad hominemdir ya da başka mantık hatalarıdır hepsini dolduruyolar topice. bunun da sebebi hem mantıktan hem de yeterli bilgiden uzak insanların siyaset tartışmalarını domine etmesi. bu eksiklik de, kendi fikrine zıt bir adamın fikrini vatana ihanetle liboşlukla yobazlıkla bir tutacak kadar dar vizyonlu olmalarıyla sonuçlanıyor. forumda siyaset tartışılmasıncıların tek argümanı olan seviyesizlik de bunun sonucu. adam akıllı bir cevap yazmaktan aciz bir adamın sarılacağı tek silah "defol git liboş", "klavye başında böyle konuşmak rahat yiyosa gitsene doğuya", "irana git vatan haini al sana bilet aldım" tarzı saçma sapan laflar olduğundan bütün tartışmalar bu atışmalarla boğuluyo. ciddiye alınası bi fikir de ortaya koyulamıyo böyle bi ortamda, koyulsa bile bu gürültünün arasında kaybolup gidiyo. haliyle, hem moderasyona bu kadar yük bindiren hem de bir çok kişiyi rahatsız eden bu seviyesizliğin hoş görülmesine yeticek pozitif bir şey çıkmıyor siyaset tartışmalarında.

edit; ufak bir iki duzeltme / nefr
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...