b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abi ya benim şimdi ekran kartı mx her oyun fx istio napçam ya boşuna mı döktüm o kdr para off[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 tavsiyem ekran kartlarının kırpılmış versiyonlarını almaman.[signature][hline]MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 abi önceden aldım bunu off napçam ne etçem[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Acını paylaşıyorum Bivrip. Resmen elimde patladı.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 şu son 1 sene içinde aldıysan ve şimdi yeni güzel bi tane kart almanı engelliyorsa harbiden kötü bi seçim olmuş..[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 onun yerine alcaadınız radeon9600 ü ohh mis gibin oyna. :D[signature][hline]Warning! A nuke has been launched! DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 yok mu bi prog flm abi[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 abi olmamış ya.yok yani yapacak bişii. onunla iyi film seyredersin okadar.forum topiclerinde ati raedonlarda falan karşılaştırıyorduk.hiç mi bakmadin yaw.yazık olmuş parana .[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Abi keşke 2 hafta kadar sabretseydinde fx lerden alsaydın bea Neyse benim Leadtek Ge Force Fx 5200 A340 87 dolar gibi bir fiyata satılıyor Neyse Nvidia saolsun sizi birazda olsa kurtardı http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Buraya girerek ekran kartının son driverını yükle Sonra masaüstünde boş bi yere sağ tuş-Özellikler-Ayarlar-Gelişmiş-Yukarıdakiş menülerde ekran kartın olacak oraya tıkla - Performance and quality settings , e gir Eğer oynadığın bir oyun Nvidia ile anlaşmalıysadaha rahat oynayabilirsin Ama buda kesmediyse ve grafik seni ilgilendirmiyosa birnevi emulatör olan 3D Analyza programını kullanıcan Googledan arayıp bulabilirsin[signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 saolasın[signature][hline]Bivrip Ardenia UO Shard Owner Ardenia|Arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar