sinad Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Bundan sonra japon ırkından kimseye tahammül edemeyeceğim sanırım. Irkçılığın dibine vurdum. The Cove'u izledim yazık o hayvancıklara ya.. Bunu yazdım diye Serdar Ortaç kızacak bana biliyorum ama onlarada üzülmemiz yardım etmemiz gerek be serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ırççılık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Tamam dostum allah japon erkeklerinin belasini versin ama japon kizlarin vermesin plz. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ha bide benim teyzem japon, allah onunda belasini vermesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 japonlar iyidir abd çok rerörö atom bombası falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 /summon mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oha ramen yaptım şimdi. yemek üzere döndüğümde allahın belası japonlar gördüm. tek eksiğim yosun. yosunda olsaydı tam ramen olcaktı ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Ona ramen yaptim diyosun yani. Ehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Penthesilea said: Ona ramen yaptim diyosun yani. Ehehehehe http://i31.photobucket.com/albums/c396/nick_adams/BooThisMan.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karapersembe Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 the Cove u ben de izledim festivalde. müthiş bi belgesel. tabi bu belgeselden japonlara karşı ırkçı bi sonuç çıkarmak biraz sığ, fazlasıyla kolaycılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar