guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 abi siz hep firmalardan alınan ürünlerden bahsediyorsunuz benimkini mr. smith gönderiyor xray filan mı çekiyorlar kutulara folyoya sarıp kazak mazak onun içine koyarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 x-rayden geçmese uranyum bile getirirsin kargoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 o zaman seneye kalsın kur düşsün biraz daha iphone 7 çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 guncel said: xray filan mı çekiyorlar kutulara folyoya sarıp kazak mazak onun içine koyarlar merak etme o zaman da usame mi nan senin adin diye gogogo cular elden getirir sana emaneti..folyo molyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2015 ha bu yasaklar ciktiktan sonra 2-3 defa yurt disindan alisveris sitesinden parfum siparis ettigimiz oldu..hem de her kargoda 2-3 tane bir arada..muhtemelen alici adresi hastane vs olunca sorun cikmadi kargo ile geldi ama..bilinmez tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 http://www.revolveclothing.ru/ ben soyle bir site buldum. kullanimi, temasi vs iyi. az once siparis ettim(rusya'ya). sonuna .com eklerseniz zannedersem international secenekler cikiyor. tabii su anki kurla ne kadar tatmin edecektir bilemem ama iste bi bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar