Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gürültülü yerde kitap okunur mu ?

PhysX

Öne çıkan mesajlar

trix said:

bence okunmaz. insanlar starbucks'ta falan kitap okumaya çalışıyor hatta zor yani.

starbucks dediğim hepsi değil, istiklal caddesinin sonlarına doğru olan kuytu starbucksta okunur mesela.

ben starbucks'ta okuyorum bazen. zaman gecirmem gerekiyor mesela, yapacak bisey yok alıyorum kahvemi, acıyorum kitabımı, mis gibi okuyorum. starbucks'ta oyle okumayı rahatsız edecek kadar gurultu olmuyor ama sessiz ortam en iyisi tabi. dikkatim dagılıyor hemen, aynı sayfayı ikinci kez okumak zorunda kalıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

mesela arabada falan da okuyamıyorum, midem bulanıyor.
ama okuyabilenlere de çok özeniyorum
zira trabzon_ankara istikameti 12 saat sürüyor arabayla

Uzun yolculukta okuyamıyorum ben de.Çünkü kafayı eğince ve öyle durdukça midem bulanmaya başlıyor.O bi çok insanda oluyo zaten ya.

Servisle gidip geliyorum şimdi vize dönemi herkes ellerinde fotokopiler falan sürekli bişeyler okuma telaşı derken yarı yolda herkesin midesi bulanıyor bi durup 591 rakımda hava alıp tekrar yolumuza devam ediyoruz.(Yol 45dk)
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

copry said:

mesela arabada falan da okuyamıyorum, midem bulanıyor.
ama okuyabilenlere de çok özeniyorum
zira trabzon_ankara istikameti 12 saat sürüyor arabayla

Uzun yolculukta okuyamıyorum ben de.Çünkü kafayı eğince ve öyle durdukça midem bulanmaya başlıyor.O bi çok insanda oluyo zaten ya.

Servisle gidip geliyorum şimdi vize dönemi herkes ellerinde fotokopiler falan sürekli bişeyler okuma telaşı derken yarı yolda herkesin midesi bulanıyor bi durup 591 rakımda hava alıp tekrar yolumuza devam ediyoruz.(Yol 45dk)

İlkokul ve lise hayatımı günde 40 gidiş 40 geliş şeklinde servis yolculuğu yaparak geçirdiğim için çok proyum yolda kitap okumaya. otobüste, yolda, vapurda, uçakta, takside... her yerde okurum kitap affetmem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...