PhysX Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 çok merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Müzik olmadan okumam bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 metabolizmayla alakalı. soru yanlış o yüzden. gürültülü yerde kitap okuyabilirmisiniz olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 hayatta okuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bence okunmaz. insanlar starbucks'ta falan kitap okumaya çalışıyor hatta zor yani. starbucks dediğim hepsi değil, istiklal caddesinin sonlarına doğru olan kuytu starbucksta okunur mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 kitaba göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 FromTheHell said: okunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 mesela arabada falan da okuyamıyorum, midem bulanıyor. ama okuyabilenlere de çok özeniyorum zira trabzon_ankara istikameti 12 saat sürüyor arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 copry said: hayatta okuyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 aynen gerçi ben gürültülü yerde okurum ama arabada başım ağrıyor fln 5dkdan fazla bakamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benım de öyle aynen. otobüste falan zorluyorum hep kendimi ama midem bulanıyor hep. vapur güzel ama, zevkli bu açıdan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ben en iyi otobüste okuyorum.otobüs dışında da okumuyorum, üşeniyorum. boş boş oturmak daha iyi geliyo otobüs dışındayken. otobüz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Bittus said: kitaba göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 trix said: bence okunmaz. insanlar starbucks'ta falan kitap okumaya çalışıyor hatta zor yani. starbucks dediğim hepsi değil, istiklal caddesinin sonlarına doğru olan kuytu starbucksta okunur mesela. ben starbucks'ta okuyorum bazen. zaman gecirmem gerekiyor mesela, yapacak bisey yok alıyorum kahvemi, acıyorum kitabımı, mis gibi okuyorum. starbucks'ta oyle okumayı rahatsız edecek kadar gurultu olmuyor ama sessiz ortam en iyisi tabi. dikkatim dagılıyor hemen, aynı sayfayı ikinci kez okumak zorunda kalıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?15,4770024#msg-4770024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 copry said: mesela arabada falan da okuyamıyorum, midem bulanıyor. ama okuyabilenlere de çok özeniyorum zira trabzon_ankara istikameti 12 saat sürüyor arabayla Uzun yolculukta okuyamıyorum ben de.Çünkü kafayı eğince ve öyle durdukça midem bulanmaya başlıyor.O bi çok insanda oluyo zaten ya. Servisle gidip geliyorum şimdi vize dönemi herkes ellerinde fotokopiler falan sürekli bişeyler okuma telaşı derken yarı yolda herkesin midesi bulanıyor bi durup 591 rakımda hava alıp tekrar yolumuza devam ediyoruz.(Yol 45dk) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 okunur da kitabına göre, yani mesela ben bazı kitapalrı kesinlikle sesli ortamda okuyamıyorum ama nedense romanlara kaptırıp gidiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 o arabada bisey okurken mide bulanmasının bilimsel bi acıklaması var da tam olarak hatırlayamıyorum. gözlerin sürekli bir noktaya baktıgından ama aynı zamanda sen hareket ettiginden falan oyle biseylerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 senin kitabı okuman değil kitabın seni okuması burda önemli olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Kitap gibisin Gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 yolda yürürken kitap okuyabilen bir adam olarak her yerde kitap okunabileceğini savunuyorum net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Dartanian said: copry said: mesela arabada falan da okuyamıyorum, midem bulanıyor. ama okuyabilenlere de çok özeniyorum zira trabzon_ankara istikameti 12 saat sürüyor arabayla Uzun yolculukta okuyamıyorum ben de.Çünkü kafayı eğince ve öyle durdukça midem bulanmaya başlıyor.O bi çok insanda oluyo zaten ya. Servisle gidip geliyorum şimdi vize dönemi herkes ellerinde fotokopiler falan sürekli bişeyler okuma telaşı derken yarı yolda herkesin midesi bulanıyor bi durup 591 rakımda hava alıp tekrar yolumuza devam ediyoruz.(Yol 45dk) İlkokul ve lise hayatımı günde 40 gidiş 40 geliş şeklinde servis yolculuğu yaparak geçirdiğim için çok proyum yolda kitap okumaya. otobüste, yolda, vapurda, uçakta, takside... her yerde okurum kitap affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar