Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Normalde "bilgisayarım" bölümünde olması gereken cdwriterın ve cdromun simgeleri yokoldu. C: ve D: var ama E: ve F: yok ve bu durduk yerde oldu. Hiçbirşey anlamadım. Cd kullanamıyorum şimdi[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Azönce baktım cdrom ve writerın sürücüleri sorunlu gözüküyor off nası olabilir bu ne saçma bişi ya (win xp kullanıyorum)[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cS_rlzz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 cd rom we cd writerin sürücülerini yüklemeyi dene ya da en kötü ihtimal xp yi bştan yükle o da olmadı bilgisayarın içindeki cd rom we writer kablolarının çıkıp çıkmadığına baq flan filan yane!!..[signature][hline]PoSSeSioN oF nOtHiNg BeGiNS iN tHe MinD!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 aynı olay bende de olmustu.ama benim sorunum power kablolarindandi. eger bilgisayarim a sag tiklayip özellikleregelip aygıt yoneticisine gelip donanım degisiliklerini taradiginda kendine geliyor pc pwer ne varsa.[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 ühühü bana LG Gce-8520b driverı lazım bulamıyorum :([signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 arada olur öle .. makinayı kapa .. cdromlara giden elektrikleri çıkar (yer değiştir) geri tak .. yine olmazsa BIOStan auto ya al cdromu arasın, yine bulamazsa sorun vardır ciddi .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Bilgisayar açılırken win cd'sini taktım ve windowsu üstüne tekrar yükledim ve etkin olması için divx,driverlarım falan herşeyi yüklemek zorunda kaldım pff oyun oynayacakken gece gece iş çıktı :( Neden olur bu çok saçma bişey ya? Bidaha olmaması için ne yapılabilir?[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schifo Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 power deistirilir.guclusunden al[signature][hline]Müzik ruhun orgazmıdır Aşık kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Ben bilgisayarı "yeniden baslat"igimda oluyor cdrw gidiyor. biglsayarı kapatıp bi kac sn bekliyip aciyorum geri geliyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Aha eski anım canlandı 2x Cd Rom sürücümle mal sürücünün kablosu ne tarafı alt ne tarafı üst belli olmuyordu yanlış takma olasılığı vardı ve bir gün yanlış taktım ve bum win95 göçtü hemde tekrar yüklenemiyordu format çektim düzeldi ama bu sefer de cd rom un lazer i ziki tuttu ben de çöpe attım[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 windows'tur ne yapsa yeridir. bazı anakart-cdrom uyumsuzluğundan ötürü böyle şeyler yapabiliyor reset atarsanız düzelir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yetkililerden gaybolmayan windoks istiyoruz[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ide kablosunu kontrol et , power kablosunu kontrol et , Jumperları kontrol et boot sequence 'da eğer görüyor ve windows ta görmüosa cdrom ve cdrw'yı sorun windows tadir .. biosa gir bios'ta bak bakalim tanio mu[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble [Bu mesaj hired_gun tarafından 02 Ağustos 2004 21:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 normalde vardı birden kayboldu demiş galiba arkadaş.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Düzelttim çoktan arkadaşlar :) Windowsu bidaha yükledim[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar