Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 http://www.wired.com/wiredscience/2010/04/australopithecus-sediba/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+wired%2Findex+%28Wired%3A+Index+3+%28Top+Stories+2%29%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yeni ata vurmuşlar okudum. atı görmeye gelmiştim, değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Evrim mi? Canın sağolsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 oksijensiz ortamda yaşayan hayvan bulmuş italyanlar. ben söylemişimdir mars'ta hayat olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 fede said: yeni ata vurmuşlar okudum. atı görmeye gelmiştim, değilmişeheheh yanlız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 huun said: oksijensiz ortamda yaşayan hayvan bulmuş italyanlar. ben söylemişimdir mars'ta hayat olduğunu. eheheh yanlız değilmişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 benim atam degil, kabul etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben olsam pek emin olmazdım aquila :) evrimde eksik parçalardan birini tamamlamış bu arkadaşlar, olay olmuş, ara türmüş bulunan kemikler hem insansı hem maymunsu özellikler taşıyormuş, iyiki dün evrim topiki sf37 ye yazmışım :p http://www.ntvmsnbc.com/id/25079907/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar