Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

spitney beers

duka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
modern rock festivalinde bu bar grubunu çok beğendim.fakat albümlerini bulamıyorum.mp3leride ortalıkta yok.bana biraz yardımcı olur musunuz?[signature][hline]Uzun ince bir yoldayım,
Gidiyorum gündüz gece,
Bilmiyorum ne haldeyim,
Gidiyorum gündüz gece.

Mesaj tarihi:
evet cover grubu
Albüm çalışmaları varmış ama. dream tv de sölemişlerdi[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Şaka maka yani herkesin aklında kalıyor. AAA spitney bears diye :) Kolay iyi reklam :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
şimdi sizeee hiçbi yerde bulamayacağınız bilgiyi veriyorum :) spitney beers taksim mojoda herhafta sahne alıyor ama hangi gun onu hatırlamıyorum.izlemek isteyenler gidebilir giriş 10 milyondur bir yerli içki dahil:)[signature][hline]
"kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
Mesaj tarihi:
said:
Sage, 02 Ağustos 2004 10:57 tarihinde demiş ki:
...spitney bears diye...

Yalnız "bears" değil "beers" çok karıştırılıyor :).Ayrıca duyduğum kadarıyla grubun bir albüm projesi varmış ve eğer albüm çıkarırlarsa isimlerini değiştiriceklermiş.[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth!
A Elbereth Gilthoniel
o menel palan-diriel
le nallon si di'nguruthos!
A tiro nin,Fanuilos!
Arian Elwing
Mesaj tarihi:
Abi yazan adamın nickine baksanıza

Duka =)

"oooo kaldırmışssın dukayı" derler bizim oralarda[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
aaa spitni ayıları dersen dayak yersin adamlardan :D[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
  • Yeni Oluştur...