arcane Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Birebir aynısına benziyor. Çıksa da oynasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ha bir de aynı adamı koysunlar seslendiren mümkünse lütfen. YOUR MAJESTY! THE PALACE IS UNDER SIEGE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 i'm meeeeltttiiinggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 there is no fun.. at thiiihhz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Yahu 1. si çok zordu, belirli bir seviyeyi geçince acayip sinirim bozuluyodu bölümlerde :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 orantısız ünit modellemelerinden nefret ediyorum red alette de böyleydi barakadan bi adam çıkıyo barakadan büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 KROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Oha cok iyi ya.. Where did i put my spellbook:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Eralp said: Yahu 1. si çok zordu, belirli bir seviyeyi geçince acayip sinirim bozuluyodu bölümlerde :D . 1 bölüm bilirim 1. sinde böyle belli bir zamanda 6 tane relic gibi bişey bulucaksın . Her buldugunda deprem oluyor Haayvan gibi zordu o bölüm. Sonra okudum ki icine etmişler yani tüm bölümleri actırdım cheat'le ondan sonra acılan bölümleri oynadım hepsi kagıt helva gelmeye başladı. Bu arada barbar'ın üstüne tanımam. En heyecanlı ünite ya . Korkusuz, bide 10 hp ile bile full hp li adamı yatırabiliyor. Tamam yattı diyosun bi bakmıssın yerde karsısında ki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 majesti süperdi ya bi kere özgün bişiydi umarim özgünlünü kaybetmez eğer çikarsa oyun kendi özgünlünü koruyarak süper olur. barbarlar ranger ile birlikte gezyo abi süper tipler ne heyecanlanyon. heyacan ünitesi mage o hp ile başina bişi gelir mi gelmez mi derken alsşdja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yüksek level mageler tanrı gibi birşey oluyordu karşıdakinde hayvani resist (dark phantom) veya spell reflect (pis vampirler) yoksa. PRACTICE MAKES PERFECT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 büyüleri biraz daha kullanılabilir yapsalar güzel olur. para gidecek diye hiç atamıyordum. paradan başka bişeyle atılsa filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Öf vampirler.Ben o kadar kıl düşman görmedim,beholderlar hariç, oyundaki bug yüzünden felç olmuş heroların mezar taşları ölür ölmez kayboluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 abi en kıl düşman kim ne derse desin fareydi ya. Şerefsiz çalıyordu paraları.... Tax'ci öldümü, pazar güvendemi korkusu bile yeter :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dark phantom > * dark phantom dövmek için özel minimum lvl 7 monk yetiştiriyordum, herkese 1-shot çekiyorlardı. zaten kendine güvenmeyen direkt tabanvay ama arkalarından şişliyordu gene de ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 yuksek lvl paladin olmuyor ya. Hele healer varsa cevrede aman aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 paladin zaten en kral genel hero ama resist ve hp pool yetmiyor çok yüksek lvl değilse, healerlar sıkılıp bırakırsa, lage girerlerse veya sopayla rencide kasarlarsa (lol) resurrect costtan iflas ediyorsun eheh monklar maalesef para harcamadıkları ve pot almadıkları için son çare ama resist'i en kral herolar iron will açınca lvl 7'de. bir de tabii resisti yüksek moblar en zor, lightning storm filan yemediklerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 dark phantomları barbarlarla zergluyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Dark phantomlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet süperdir o bölüm, tam aoe farm olayı. ikinci oyunda mmo referansları bekliyorum ben hatta heh, dps spec kasan healerlar, grup ilanı veren dps vs olsa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 özledim yav gene indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 en ii oyunlardan biriydi ilki işalla 2. de güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… 1 ay sonra ... OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 OLEY YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ha hö çıktımı yenisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 19 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 evet süperdir o bölüm, tam aoe farm olayı. ikinci oyunda mmo referansları bekliyorum ben hatta heh, dps spec kasan healerlar, grup ilanı veren dps vs olsa. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 özledim yav gene indireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 en ii oyunlardan biriydi ilki işalla 2. de güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 OLEY YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ne oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ha hö çıktımı yenisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar