Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Majesty 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eralp said:
Yahu 1. si çok zordu, belirli bir seviyeyi geçince acayip sinirim bozuluyodu bölümlerde :D .

1 bölüm bilirim 1. sinde böyle belli bir zamanda 6 tane relic gibi bişey bulucaksın . Her buldugunda deprem oluyor

Haayvan gibi zordu o bölüm. Sonra okudum ki icine etmişler yani tüm bölümleri actırdım cheat'le ondan sonra acılan bölümleri oynadım hepsi kagıt helva gelmeye başladı.

Bu arada barbar'ın üstüne tanımam. En heyecanlı ünite ya . Korkusuz, bide 10 hp ile bile full hp li adamı yatırabiliyor. Tamam yattı diyosun bi bakmıssın yerde karsısında ki :P
Mesaj tarihi:
majesti süperdi ya bi kere özgün bişiydi umarim özgünlünü kaybetmez eğer çikarsa oyun kendi özgünlünü koruyarak süper olur.

barbarlar ranger ile birlikte gezyo abi süper tipler ne heyecanlanyon. heyacan ünitesi mage o hp ile başina bişi gelir mi gelmez mi derken alsşdja
Mesaj tarihi:
yüksek level mageler tanrı gibi birşey oluyordu karşıdakinde hayvani resist (dark phantom) veya spell reflect (pis vampirler) yoksa.

PRACTICE MAKES PERFECT!
Mesaj tarihi:
dark phantom > *

dark phantom dövmek için özel minimum lvl 7 monk yetiştiriyordum, herkese 1-shot çekiyorlardı. zaten kendine güvenmeyen direkt tabanvay ama arkalarından şişliyordu gene de ehe
Mesaj tarihi:
paladin zaten en kral genel hero ama resist ve hp pool yetmiyor çok yüksek lvl değilse, healerlar sıkılıp bırakırsa, lage girerlerse veya sopayla rencide kasarlarsa (lol) resurrect costtan iflas ediyorsun eheh

monklar maalesef para harcamadıkları ve pot almadıkları için son çare ama resist'i en kral herolar iron will açınca lvl 7'de.

bir de tabii resisti yüksek moblar en zor, lightning storm filan yemediklerinden.
Mesaj tarihi:
evet süperdir o bölüm, tam aoe farm olayı. ikinci oyunda mmo referansları bekliyorum ben hatta heh, dps spec kasan healerlar, grup ilanı veren dps vs olsa. (:P)
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...