adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yazın zorunlu stajım var sigortada yapılcak ben şuan hali hazırdan babamdan maaş alıyorum benim sigorta başlayınca o maaş kesilir mi? yoksa devam eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 babandan bordrolu musun? herhalde öylesin ki böyle bir sourn var :) babanın yanından istifa etmiş olarak gösterirsin hallolur stajın bitince de tekrar giriş yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolsuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 yok babasının emekli maaşından yararlanıyor anladığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yolsuz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 zorunlu staj yapan universite öğrencilerinde kesilmiyormuş bu arada. bizim insan kaynaklarının dediğine göre. prim ödenmiyormuş zaten sizin için. kız ve erkek çoçuklardaki sınırları biliyorsundur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 evet babamın emeklisinden alıyorum maaşı yani öğrenci olduğum için hem sigortam işliyecek hemde maaşımı almaya devam edicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar