DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 arkadaşlar bnde crackli bi nwn var şimdi patch yapıorum update programından hiç hata falan vermiyor yani düzgünce patch yapabilirmiyim şuanki oyunumla?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 şimdi benim sürüm 1.10, nwn nin sitesinden 1.10 to 1.32 patchini normal dl ediyorum updaterla kurucam.son olarakta 1.62 patchini aynı şekilde yüklesem herhalde çalışır? yani crack olması farketmez dimi? bide bu hotu ve shadow ek paketleri internetten dl edebilirmiyiz yoksa cd olarak mı almak gerekir?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 crack yapmadan tüm patchleri patcherdan yap sonra crack yapma o sürümün clientini indir[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad adama küfür ediyorum 'ohhh ohhhğssss' dio.-blackchaos[/i] allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 normal updatelerini yaptım 1.62 oldu çalışıyor yalnız bazı buttonlar ve karakterler bembeyaz gözüküyor? tnt2 var bnde en son driverlarını yükledim detonator yükledim çözemedim sorunu[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 o sürümün client'ı? nasıl yani? entrikalı içerik sözkonusuysa özel mesajdan bir zahmet.. ;) bioware sitesinde 26 mb'lik critical rebuild dosyası koymuşlar ama normal yamaları kaldırmışlar anlaşılan. dev gibi bişi, daha ufak boylu çözüm olsa şöyle..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinank Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Bendeki orjinalde bazı oyunlarda yamayı yapınca crack a gerek kalmıyor(örnek gta3) bir arkadaşa link vermiştim ama olsun yine veriyim www.bioware.com[signature][hline]Dilimiz olmadan hayattan tad alamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar