devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Winamp'ın internet TV'sinde anime televizyonu var ve çok güzel. Son sürümünü indirip izlemenizi tavsiye ederim...[signature][hline]--- www.devgames.tk --- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 daha bilgi verseydin?[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 winamp'ın son sürümünü indir.sora açıp internet tv'yi seç media player penceresinden , karşına biton internet tv çıkçak. en üstte love hina yazana tıkla. biraz lag var ama internetin 512k ise rahat izlersin[signature][hline]kafamı duvara vurmamın etkisiyle yere düştüm. kanayan kafama elimi götürdüm. mide bulantım gözlerimi karartıyordu.O SIRADA ; ...uyandım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 son sürümü indermeden izlemenin bi yolu yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 media library de internet tv gözükmüyorsa yok, built in geliyor winamp ile.[signature][hline]dark-dr, 25 Haziran 2002 11:29 tarihinde demiş ki: itinayla threadin agzina, edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 internet tv varmis ses gelio ama goruntu yok ? edit:baska kanallarda geldi goruntu bi love hinada yok neyse love hina izlemistim zaten [Bu mesaj GEd tarafından 02 Ağustos 2004 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar