Zed Mesaj tarihi: Mart 26, 2002 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2002 diyelim ki, bilgisayarınızda bi sorun çıktı, ya da işte bi sebeple format attınız bilgisayarınıza. sonra bi açtınız, doğal olarak bilgisayar bomboş... net bağlantısını sağladıktan sonra aranmaya başladınız tabi hemen, eski programları yerine koycaksınız da, falan da filan da... benim sık sık başıma geldiği için, sizin başınıza da gelmesin diye buraya en çok kullanılan programların linklerini koycam, siz de format sonrası buraya gelip tek tek rahatlıkla indirebilceksiniz. böyle bişey benim çok işime yarıycak, umarım sizin de işinize yarar. eksik, yanlış link falan görürseniz söyleyin lütfen, bi de olması gerekenleri de ekleyin. teşekkürler. (not: linkleri download linki olarak vermedim, çünkü bazı programların farklı sistemler için farklı versiyonları var, bi de ilerde linkleri değiştiği zaman hata çıkmasın diye öyle yaptım.) (not2: buranın düzenli durması için attığınız mesajları düzenli olarak silip linkleri ilk mesaja ekliycem. eğer link için credit isterseniz lütfen belirtin. (niyeyse? :-))) windows update Microsoft Support Windows Update download manager Go!Zilla Getright Flashget Download Accelerator zip/unzip programları Winrar Winzip Winace chat Icq Mirc MSN Messenger Trillian player/viewer Winamp Quicktime Flash/Shockwave Divx Acdsee Nimo Codec Pack 5.0 Irfanview p2p Dosya Paylaşım EDonkey Kazaa Audiogalaxy kapandı... Morpheus Kazaa Lite Overnet IMesh DirectConnect download siteleri Tucows CNet Downloads ZDNet Downloads korunma Tiny Personal Firewall Norton Anti Virus formu doldurmanız gerekiyor. Online Virus taraması Ad-Aware Diğer MS Sanal Makine ? Netscape Navigator Opera Ultra Edit Syntax Highlighting özellikli basit editör Driver Zone Linux vs. pek anlamadığım için bunları bana sharky'nin yolladığı şekliyle yazıyorum, affola. Slackware Iso Bootdisk Rootdisk Bootdisk ve Rootdisk imagelerini diskete yazabilmek icin : rawrite rawrite nt rawrite xp Yardımcı olanlar, ekleyenler: fizban, CEDAY, Zeth-Norr, BonePART, Erling, Ra_d, Qui, Infected, Magic, Sly-One, XaeroFarb, RogueNoir, ShARkY. Hepinize teşekkürler. [Bu mesaj Zed tarafından 26 Şubat 2003 19:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 güncellendi. php mysql falan gibi şeyler vardı, eklemedim, öenmli olan listenin uzun olması değil, sade ve en gerekli şeyleri içermesi.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 eDonkey yerine eMule kullanın derim adresi: eMule[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 CoolPlayer var Winamp den daha az memory yien ve daha güzel (bence) bir program CoolPlayer[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 e tam update ettik, adam şimdi döküyo içini[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 =D senin gözler ne zman açılcak zed aaaaabi :p Daemon Tools (virtual cd programı, isolar binler için) arrr yannış yazmışım direk cp yapınca :)[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu [Bu mesaj Volfied tarafından 26 Şubat 2003 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Volfied, 26 Şubat 2003 20:18 tarihinde demiş ki: Daemon Tools bana daha çok coolplayer gibi geldi? :)[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Hımm bir de böyle Badcopy vardır. Dosya kurtarmak için birebir.. Ama URL sini hatırlamıyorum :)[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 directx real player Abode Acrobat Reader aklıma gelenler[hline]hey meen kamon... vatizdı metır vit yu? ar yu engiri:? a vaçça layk tu now_ vatiz yor şekil? ortam mısın allah mısın? ters misin terso musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 hangi dosyaydı bilmiyom bi win98 update i o olmadan kablo modem i görmüyodu bilgisayar.. bile nvarsa onu koysun pls :)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 WinMX ZoneAlarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2003 stiki olsa aslında bu...[hline]Endure. In enduring, grow strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2003 evet bi de icq kullanıcıları için Proxy[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Up'lıyor, revize edilmesini öneriyorum![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 p2p Dosya Paylaşım Azureus Diğer Netlimiter[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Qui, 28 Temmuz 2004 13:03 tarihinde demiş ki: Up'lıyor, revize edilmesini öneriyorum! qui süpersin[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 haklısın bncede up up up[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Come Pimp with EviL_of_Hell!Who am I?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oha ne faideli bi başlıkmış, ama yuh yani taa 2002 de koymuş adam linki, biz 6 aydır bu derdi 5-6 kere yaşıyos demiyoki böle bişi var aşk olsun zedcim hatta zedzero beycim. ama eline de sağlık hani ;)[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 oha deyince l-mayak mıydı neydi onun bi kapağını hatırladım hatırladıkçada gülerim bknz nasılda gülüyorum :) OHA 90 sayfa mı? böle bişeydi herale.[signature][hline]Never underestimate the power of human stupidity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 sticky olsun bu, super bir topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Quicktime'ın adresi değişmiş[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 daha varsa yazılacaklar yazın, update edip temizleyeyim.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 p2p dc++ chat miranda[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 oh yarasin ... keske bizde bisiler ogrenirken boyle articlelar olsaydi..[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 yanliz miranda IM biraz profesyonel kullanim icin yani scriptlerle bir ise yariyor onlarsiz tek ozellgi hizli olmasi okadar..[signature][hline]Actions are louder than words! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar