Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Şimdi bu Pazar ÖSS'den çıkınca aylardır evimde bekleyen şarabımı açıp kaçırdığım yaz, sonbahar ve kış sezonlarından şeçme bir anime izlemek istiyorum şöyle en geç Pazartesi günü bitirebileceğim. O anki durumumu tahmin ederek komedi ya da aksiyon olsun diyorum, kafa iyiyken de izlenebilecek. Dram olmaz. Ya Nodame Cantabile Final izleyeceğim ya da buradan alacağım başka bir tavsiye. Ne önerirsiniz? Hangi fansub? Şimdiden dl etsem anca biter HD bir sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Fansevice'i bayabiliyor ama Needless izlerken baya eğlendim ben, tavsiye ederim. Durarara!! iyi gidiyor şuan. Seitokai no Ichizon güzel. Daha aklmıma gelmiyo şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Hanamaru Youichen, katıksız komedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar