Valeron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Arkadaşlar bi telefon bakıyoruz,hemen aradıklarımı söyliyim; Benim için en önemli özelliği Symbian işletim sistemi kullanması yani,ajandayı ana ekranda görüp rahat bi şekilde notlarımı yazabilmeliyim. Qwerty klavyeli bişey pek düşünmüyorum zor olcağı kanısındayım,tek elle falan mesaj yazmaya alışmışız. Almışken Wi-Fi,3G,GPS falan gibi özellikleride olması taraftarıyım tabi ki. Mümkün mertebe estetik bişeyler düşünüyorum,öle takoz değil. Telefonla tek işim arayıp,mesaj atmak ve ajandası(ki en önemlisi bu) bunun haricinde diğer özelliklerini nadiren kullanırsam kullanırım. Bi kaç telefon baktım öncelikli olarak şu Nokia 6710 Navigator var ama bununla ilgili bazı sorunlarda gördüm,çabuk bozuluyomuş,üretimi hatalıymış vs vs ama çok memnun olanlarda var,kullanan,bilen varsa yorum aliim lütfen. diğer gözüme kestirdiğim telefonda Nokia E66 genel olarak bundanda memnunlar ama şarjı çabuk bitiyomuş diye bişi duydum doğruluğu nedir kullanan var mı ? bunların haricinde bana telefon öneriniz var mı ortalama 600-800 arası fiyat aralığım var.kamerası falan ne kadar iyi olursa gene güzel olur ama öncelikli olarak aradığım tek özellik ajandasının detayı ve bunu telefon ekranında direk görebilmem. Teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 takoz dedin 5800 kaybettin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 n79. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 bu n79'u görmüştüm zamanında 800 liraydı hatta,ama tuşları bi garip gelmişti.şimdi pek göremedim internette de satılık olarak,memnuniyeti falan nasıl bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Ben geçen Temmuz civarlarından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Kamerasını normal kamera taşımadığımda hesapta olmayan çekimler için kullanıyorum ama gayet iyi çekiyor, özellikle aydınlık ortamda ve gündüzleri ama flaşı da yakın mesafede gayet yeterli. GPS'i hayat kurtarıyor, acayip çok kullandım gayet de memnunum performansından. Wi-Fi'sini de bolca kullanıyorum ve aşağı yukarı laptop range'i kadar sorunsuz çekiyor. Mesafeyle ilgili sorun yaşamadım hiç. Alırken işlemcisini diğerleriyle karşılaştırmıştım ve o zaman için gayet iyi görünüyordu. Malzemesi ve görünüşü gayet tatmin edici. Farklı arka kapaklarla geliyor ve farklı renk takınca tema otomatik değişiyor kapak rengine göre. (Tabi bu opsiyonel bir şey.) Tuşlarına -özellikle ince olanlara- alışmak çok uzun sürmüyor, başta beni de korkutmuştu ama gayet kolay kullanıyorum. Ortasındaki nokta tuşun etrafında dokunmatik bir alan var. Burada halkalar çizerek menüde, galeride vb. yerlerde dolaşabiliyorsun. Symbian olması büyük avantaj, bir çok farklı uygulama kullanabiliyorsun. Müzik dinlemek için yeterli buluyorum. Ses kalitesi ve şarj süresi gayet iyi. Sakin bir kullanımla 4-5 gün gidiyor şarjı. Aklına takılan bir şey varsa cevaplayabilirim ama eğer touchscreen düşünmüyorsan o aralıktaki en iyi telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 beni E66 çok çekiyo,kapaklı falan ya karizmatik duruyo hani bide aynı fiyat 2 side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 3710 fold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 xaty said: Ben geçen Temmuz civarlarından beri kullanıyorum. Çok memnunum. Kamerasını normal kamera taşımadığımda hesapta olmayan çekimler için kullanıyorum ama gayet iyi çekiyor, özellikle aydınlık ortamda ve gündüzleri ama flaşı da yakın mesafede gayet yeterli. GPS'i hayat kurtarıyor, acayip çok kullandım gayet de memnunum performansından. Wi-Fi'sini de bolca kullanıyorum ve aşağı yukarı laptop range'i kadar sorunsuz çekiyor. Mesafeyle ilgili sorun yaşamadım hiç. Alırken işlemcisini diğerleriyle karşılaştırmıştım ve o zaman için gayet iyi görünüyordu. Malzemesi ve görünüşü gayet tatmin edici. Farklı arka kapaklarla geliyor ve farklı renk takınca tema otomatik değişiyor kapak rengine göre. (Tabi bu opsiyonel bir şey.) Tuşlarına -özellikle ince olanlara- alışmak çok uzun sürmüyor, başta beni de korkutmuştu ama gayet kolay kullanıyorum. Ortasındaki nokta tuşun etrafında dokunmatik bir alan var. Burada halkalar çizerek menüde, galeride vb. yerlerde dolaşabiliyorsun. Symbian olması büyük avantaj, bir çok farklı uygulama kullanabiliyorsun. Müzik dinlemek için yeterli buluyorum. Ses kalitesi ve şarj süresi gayet iyi. Sakin bir kullanımla 4-5 gün gidiyor şarjı. Aklına takılan bir şey varsa cevaplayabilirim ama eğer touchscreen düşünmüyorsan o aralıktaki en iyi telefon. tipi hariç çok güzel telefon hiç bir özelliği eksik değil yere düşünce malzemesi dayanmıyor bir tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Beyaz renkli olanı ben de beğenmiyorum ama siyahı gayet hoş buluyorum. Malzemesi süper bir şey değil ama yine de iyi olduğunu düşünüyorum. Şimdiye kadar bir kere betona düşürdüm, herhangi bir hasarı olmadı. Şikayetçi değilim o açıdan da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 oy bu fold da tatlıymış ha hem ucuz da bu symbian mı kullanıyo ? ekrana ajanda koyabiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 fold'un wifi'si yok sanırım. birde şarjının çok gitceğini sanmıyorum. ayrıca uzun süre kullanmayı düşünüyorsan ve sağlam olsun diyorsan hareketli aksamı olan telefonlardan uzak durmanı öneririm (kayan kapaklı veya bunun gibilerden özellikle) symbian'ı sanırım s40. bir çok symbian programından faydalanman zor ama s40 için de bir şeyler vardır elbet. ajanda olayı hakkında bir fikrim yok ama çalışma şekli s60'dan farklı muhtemelen. ama fiyatı çok daha uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 baktım folda tekrar ya fold bana gelmez abi,E66 da takıntılıyım bunla ilgili görüş var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 e66 yerine e71 veya e72 daha mantıklı değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 http://www.letsgomobile.org/tr/ceptelefonu/1706/motorolave66/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 klavyeli istemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 bu motorola da ekrana ajanda koyamıyorum heralde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar