paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Selam konu dışından banlı olduğum için buraya açıyorum. 333. dönem olarak 12 nisanda birliğimize katılıyoruz. Daha önce askerliğini yapanlardan, gidreken yanımızda götürmemiz gerekenlerle ilgili biraz fikir istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Şöyle bir konu vardı zamanında. http://forum.paticik.com/read.php?25,1523918,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bir de cenx'in şu blogunu mutlaka okumanı öneririm. http://askerliknotlari.blogspot.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 akıl mantık kibir onur gibi şeyleri yanına alma orada bi işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kız arkadaşını falan götürme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 bir iki kitap götürebilirmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 acemi birliğine giderken üzerindeki kıyafetler dışında bişiy götürme.acemi birliğinden sonraki gidişinde de kaybettiğinde üzüleceğin hiçbirşey götürme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 türkçe olması lazım kitapların, ayrıca damgalıyorlar "görüldü" diye kitapları bide :p tsknın veya asal şubenin web sitesinde bi yerde liste gibi birşey olması lazım şunları bunları getirin, bunları şunları getirmeyin burdan daha ucuza alırsınız diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 pekaziz said: Bir de cenx'in şu blogunu mutlaka okumanı öneririm. http://askerliknotlari.blogspot.com/ bu ne abi lise gibi.heriflerin yaptığı olaya bak.düdük çıkarıp çalmış yuh llan oha.askerdesin sdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 gerçekten çıkarıp çalanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 " Uğur komutan nöbetçiydi. İzin vermedi çarşıya çıkmama. Üstelemedim. Bütün gün o kadar tenhaydı ki heryer. Hep böyle olsa tatil köyü bile denirdi buraya. O akşam koğuştaki arkadaşlar o kadar çok konuştu ki saat 12 oldu anca susturabildik. Bütün muhabbette şey “ seviştikten sonra güsul abdesti almak… yok işte her attığın adım günah sayılırmış falan filan. Biri diyor diğelim telefon geldi annem ölüyor onamı gidicem, yıkanıcammı? Diğeri evet diyo yıkanacaksın yoksa günaha girersin. Ruhun annenden daha önemli. Hey allaam dedim ya. " FSDAASDDSAFASDAFSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 hikaye gib ya.okuyasm geldi hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Killer said: " Uğur komutan nöbetçiydi. İzin vermedi çarşıya çıkmama. Üstelemedim. Bütün gün o kadar tenhaydı ki heryer. Hep böyle olsa tatil köyü bile denirdi buraya. O akşam koğuştaki arkadaşlar o kadar çok konuştu ki saat 12 oldu anca susturabildik. Bütün muhabbette şey “ seviştikten sonra güsul abdesti almak… yok işte her attığın adım günah sayılırmış falan filan. Biri diyor diğelim telefon geldi annem ölüyor onamı gidicem, yıkanıcammı? Diğeri evet diyo yıkanacaksın yoksa günaha girersin. Ruhun annenden daha önemli. Hey allaam dedim ya. " FSDAASDDSAFASDAFSD Askerde kafalar güzel oluyor demek sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Tutorial'da herşey çok güzel anlatılmış. Ama Jandarma çıkarsan "nasıl olsa gittiğim yerde satılıyormuş" mantığı ile çorap, iç çamaşırı, eşofman, havlu gibi şeyleri almadan gitmeyi düşünme. Zira Jandarma'nın stokları diğer birliklerin stokları kadar zengin olmayabiliyor (özellikle doğu illerinde). Ve askerleri erzakları almaya geç gönderebiliyorlar. Bol bol çorap al, bir takım eşofman, açıkmavi banyo,el,ayak havluları.. Giderken sivil spor ayakkabısı ile git. Ayak numarana uygun spor ayakkabısı denk gelmeyebilir. Kendi ayakkabılarını kullanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 cenx'in blog güzeldi baya, hiç öyle askerdeymiş havası yok fgsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben 20 takım don atlet götürdüydüm yeşil. sora "burda beyaz giyicen yasak yeşil" dedilerdi (jandarma - antalya) ben hadi len dedim mecburen tabii, yeşil yeşil takıldım ama bişey demedi kimse zira 2 de bir aç lan donunu gibi bi mevzu yok nasılsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar