Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Uzun bir gecenin sonunda en sevdiğiniz yemek nedir? (edit: içtiniz abi işte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Nasıl bi gece olduğuna bağlı kokoreç işaretledim de çorbayla da güzel bitebilir alkolün ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Pizza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şu an ağlıyorum biliyor musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bol alkolün üstüne çorba gider karın açsa üstüne bi de kokoreç OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bu nasıl bir topic ya, gece gece tüm şıkları okudum keyfim kaçtı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Islak Hamburger. Saat 2'den erkense yada 24 saat açık MC varsa yakında Big Mac HAYVANOĞLUHAYVAN boy menü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi hepsi yenir bunların nası bi anket bu çok içesim ve çok yiyesim var pati'den random 5-6 tane adam olsa da içsek yesek şöyle ya yani demek istediğim tanıdığım kankamın arkadaşımın falan olmasına gerek bile yok sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aquila said: Pizza of nası unuttum, ama burda gecenin bi körü bulunmuyo pizza ne yazıkki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gecenin 2-3 ünde çıkıp işkembeciden işkembe içmenin zevki başka ya... bol sarımsaklı vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 yav said: abi hepsi yenir bunların nası bi anket bu çok içesim ve çok yiyesim var pati'den random 5-6 tane adam olsa da içsek yesek şöyle ya yani demek istediğim tanıdığım kankamın arkadaşımın falan olmasına gerek bile yok sdf güzel olur aslında quickmatch şeklinde seçicen kaç kişi olduğunu random o sırada online olan adamlarla birlikte otomatik gelcek akşam saat 8de şurda ol die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 5-6 yıldır karar veremedik iyi oldu bu anket hem kişiselde post'da kasılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 olm ben ıslak hamburgere oy verdim veirlen oy 0 dio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 verememişin demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bekarken gece bu saatlerde işkembe corbası + kokoreç yapmaya çıkardık wow raidimiz bitince. of nasıl özledim şimdi. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Aspava ne lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava ne harbi googlelamaya üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ankara'da yiyebileceğiniz en güzel şey, soslu soğanlı döner dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 googlelayamayacam aspava ne hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 tuzlama off eskiden çok severdim şimdi yiyemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava dönerci adına benziyo. MEŞHUR ASPAVA DÖNERCİSİ falan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 aspava diye restoran biliyorum da aspava ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 biz burda aspava diyoruz dsalkfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ne özledim aspava yı be. soslu dürüm döner. ankara da bunu yapan bi yerin adı işte. sonra ismi selpak gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Abovv yazın ise gece aldığımız gevrek ile noktalamak çok güzel oluyo foçada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar