Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Selam, bu ankette gördüğünüz anime filmleri arşivimde henüz izlenmemiş olanlar. şu an beni eğlendirecek, heyecanlandıracak güzel birini seçip izlemek istiyorum ama hiçbiri hakkında bi fikrim yok. Hangisini izlememi önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 sprited away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kenshin trust and betrayal ova sıysa ve halen izlemediysen öl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: kenshin trust and betrayal ova sıysa ve halen izlemediysen öl bu mu değil mi bilmiyorum. bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 trust and betrayal heyecanlandırırda feci dram ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 trust and betrayalmış ama ingilizce çıktı bu. japoncası da var mı yoksa sadece ingilizce mi? ingilizce izlemeyi hiç sevmiyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 var tabi orjinal seslendirmesi şahanedi. bi kontrol et dualaudio değilse salla tekrar indir toki wa kakeru shoujo hem güldüren hem ağlatan mesajını ulaştıran güzel bi film. olmadı bu akşamlık onunla idare et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaede said: kenshin trust and betrayal ova sıysa ve halen izlemediysen öl bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar