Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kade, geliştirdiği Web tabanlı yeni hizmeti için "İsim" arıyor. Aradığımız ismi bulan, 500TL 'lik ödülün sahibi olacak. Hizmetin tanımı aşağıdaki gibidir: Müşterilerin ofis,dükkan ve evlerine kurulacak kameraların görüntülerinin internet üzerinden bir sunucuya kaydedilmesi; kullanıcıların internet ve cep telefonları üzerinden kameraların canlı görüntülerine ve geçmiş kayıtlarına erişmesi. Hedef kitle; Hukuk Büroları, Eczaneler, Kuyumcular gibi esnaflar ve ev kullanıcılarıdır. Yarışma ile ilgili bilgiler: - Önereceğiniz isimlerin .com ve .com.tr uzantılı domainlerinin boş olması veya sizin adınıza kayıtlı olması gerekmekte - Önereceğiniz isimleri www.domainsorgulama.net 'ten sorgulayıp boş olup olmadığını mutlaka kontrol ediniz - Bir kişi sınırsız sayıda başvuru yapabilir. - Başvurular [email protected] adresine atılacak mail ile yapılacaktır. - Mail'de İsim Soyisim ve Cep Telefon numarası olmalıdır. - Son katılım tarihi 15 Nisan, Gece 00:00 'dır. - Kazanan 17 Nisan'da hem internet sitemizden duyurulacak, hem de cep telefonu ile bilgilendirilecektir. - Başvurular için hiçbir yaş, okul sınırı yoktur.Herkes başvurabilir. - Aynı ismi bulan kişilerden emaili ilk yollayan önceliklidir. Örnek Başvuru: Ufku Sahin 05xx2xx3x4x www.xxx.com Yaratıcı, akılda kalıcı, üzerine kolaylıkla pazarlama-reklam kampanyası inşa edilebilecek isimlerin kazanma şansı daha yüksek olacaktır. ahanda Katılımınızı bekliyorum efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 said: - Önereceğiniz isimlerin .com ve .com.tr uzantılı domainlerinin boş olması veya sizin adınıza kayıtlı olması gerekmekte - Bir kişi sınırsız sayıda başvuru yapabilir. 500 lira için domain kaydettirelim bir sürü adımıza. belki yarışmayı kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 türkçe mi ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 mayheme haber vermesin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Fark etmiyor.Fistan site lazım abi işte dolu domainli siteyle uraşmayalım maksat anladın sen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 %100 kazanıcak domaini aldım 300 e satıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 alıyorum ama alısverişle ugrasmayalım sen benim hesaba 200 TL yatırıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Hem domaini satıyorum hem üstüne para veriyorum yani. Anlaştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 fikrinizi çaldık biz, 2 günlük bir çalışma sonucunda www.metil.com adresinde hizmet vermeye başlayacağız. geçmiş olsun, bir daha fikrinizi uygulamaya geçirmeden öyle ulu orta konuşmazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 said: - Son katılım tarihi 15 Nisan, Gece 00:00 'dır. - Kazanan 17 Nisan'da hem internet sitemizden duyurulacak, hem de cep telefonu ile bilgilendirilecektir. Hmmmmmmm 2 gün içerisinde kaç tanesini inceleyip değerlendirecekler çok merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Günü gününe çalışırlarsa son 2 güne yığılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 peki yolladığımız cevap kazansa bile parayı alacağımızın garantisi var mı? sonucta kimse gidipte kazanacağı garanti olmadan domain i almaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Maedhros said: - Önereceğiniz isimlerin .com ve .com.tr uzantılı domainlerinin boş olması veya sizin adınıza kayıtlı olması gerekmekte Anladigim kadari ile illaki domain kaydi yapmak zorunda degilsiniz. Ha nedir, onerecegin ismin kazanacagina inanmissindir, firmaya da guvenmiyorsundur; gider kaydettirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ne güzel boldlu quotelar var lan, güzel topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesela ben bi isim buldum .com dolu ama .com.tr boş. Bu geçerli oluyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kendi bulamadıkları isme karar veremeyenler, nasıl olucakta binlerce isim arasından güzel ya da doğru olanı seçecekler. Bu biraz kendini kandırmaca oluyor... Umarım paticikten kazanan olurda temiz temiz yer parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Neye karsi ciksak, neyi elestirsek diye sasirdiniz resmen. "kendi bulamadıkları isme karar veremeyenler, nasıl olucakta binlerce isim arasından güzel ya da doğru olanı seçecekler" ne demek bi kere ? bulabilseler secerlerdi zaten. En azindan senin aksine farkli bireylerin farkli bakis acisi oldugunu cozup, boyle bir yarisma yapmaya karar vermisler. Kurallari da gayet yerinde belirlemisler. Bosuna satasiyorsunuz. Sorulariniz varsa bu sayfa basindaki gibi adam akilli sorun cevaplasin iste konu sahibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 ben ilk olarak firmaların bunu reklam amacıyla yapacağını düşündüm hani mesela bir teknoloji markette kamera olacak isteyen herkes o marketi görebilecek falan iyi reklam çok da güzel alan adı fikri geldi aklıma ama meğersem öyle değilmiş. amaç güvenlik heralde... denemeye değer ya yazalım bişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 guvenlink.com diyecektim ki dolmuş =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kazanırsanız paranızı alacaksınız arkadaşlar hiç merak etmeyin.Keşke paticikten biri kazansa yese diye açtım zaten topici.:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Sonuçlar belli oldu gerilen arkadaşlar için koyayım dedim. Sonuçlar: 1- Kerem Yılmaz - kayitaltinda.com 2- Merve Taşkent - Atakan Bilkay - Cigdem Avcı - kayittayiz.com 3- Murat Ödemiş - internetkamerasi.com 4- Murat Ödemiş - kayitla.com 5- Barış Orhan - Salih Öztoprak - guvendeyiz.com 6- Volkan Salma - kayydet.com içerik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Gerçekten çok yaratıcıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar