TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 lazım. thirteen days hariç ama. lotr izleyip kılıf uydursam dedim, hem özeti uzun, hem hoca yemez heralde. euhe
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 böyle aksiyon falan barındırsa olur mu? spy game falan tarzı. hollywood filmi gerçi, hoca kabul etmez herhalde.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 schindler's list izle ikinci dünya savaşı üzerine yap işte. olmadı nisan subayları'ydı galiba. portekizdeki karanfil devrimi üzerine. ya da amerikanın dünyayı kurtardığı sıradan filmlerden birini seyredebilirsin.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 schindler's list'ı izlerim vallahi. zaten aklımdaydı o bayadır. çok acaip eyvallah diyorum ve torrente yardırıyorum.
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://www.imdb.com/title/tt0146309/ Thirteen Days
Overseer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 şu olur mu http://www.imdb.com/title/tt0373926/ un falan var =P
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla schindler's list'i çekiyorum şu an. çok sağolun yine de. thirteen days'i kullanmıştım. nicole kidman'lı olanı da izlerim heralde bi ara. sonuçta lazım olacak öyle yada böyle. :)
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ve bir topici daha ben kazandım.
Ozanbey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 filmden bi uluslararası sistem analizi çaksan hocanın gözüne bile girersin:P
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 uluslararası ilişki pek kuramadım o filmle ama izle genede dsaf
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ozanbey said: orson wells in kitabından uyarlanan 1984 ü tavsiye derim. filmden bi uluslararası sistem analizi çaksan hocanın gözüne bile girersin:P bunu söyleyecektim bende. mükemmele yakın bir 1984 uyarlaması. kitaptan ekstra materyalde kullanarak okyanusya ve diğer 2 ülke arasında ki ilişkileri vs kullanabilirsin
Ozanbey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 fail olmuşum haberim yok yazar adı muhabbetine güncelleyemeden alıntı da gelmiş ehah
Law Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İyide kitapda birakin okyanusya var mı yok mu ? Gerçekdne bir savaş var mi yok mu bile belli değil. Resmi tarih hep değiiştiriliyor v.s. O filmden ancak devletin bireyin ne gzel ağzina edebileceği gibi bir zımbırtı çıkar.
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Düşman olunca hep düşmandık dost olunca hep dostuk geyiği falan iki ülke yönetiminin el ele anlaşıp kendi halklarını sömürmeleri vs. çoook güzel şeyler çıkar ordan gerçek hayattan örnekte verirdim ama şuan beynim durdu aklıma gelmiyor :D
Ozanbey Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 bence devletin sürekli savaş halinde olup toplumu korkuyla besleyen bir baskı rejimi yaratmasını 9/11 saldırılarından sonra amerikanın sürekli savaş haline geçmesiyle bağdaştırarak gayet güzel bir analiz yapılabilir
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Laorx said: The International :D bunu önericektim bende. çok başarılı bi' filmdi
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Werewolf said: mmmm syriana (tu) budur
Öne çıkan mesajlar