reyou Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 nereye soracagimi bilemedim, genelde spor basinda geldigi icin buraya soriyim dedim. simdi bi yerimize kramp girdigi zaman genelde tam tersine hareket yaparak kasi eski haline getirip rahatlatiriz, en azindan ben ole yapiyorum, 1-2 kere denedim mesela ayagima kramp giriyo lan diyorum dayanabilecegim kadar dayanicam aciya ama yok dayanilcak gibi degil hemen yine ters yone kivirip atlatiyorum krampi :) diyelimiki cok piskopatlastim bekliyorum sonuna kadar? nolur o sirada kaslarimiz patlarmi? yoksa oldurmeyen sey dahada guclendirir mottosu ile kaslarimiz nirvana mertebesine ulasirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bende bir ara uykudayken cok oluyordu, bir anda uyaniyorsun kivraniyorsun boyle. O an sanki hic gecmeyecekmis gibidir ama gecer. Nedense 6-7 aydir hic olmadi. Patlamaz, cirtlamaz, portlemez yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Zamanında bana da sık oluyordu. Geceleri de oluyordu spor yaparken de (özellikle yüzerken). Kramp dediğin şey kasların kontrol dışı kasılması. Dediğin gibi ters yöne esnetme hareketleriyle kurtulup acısını azaltabiliyorsun. Kramp uzun sürerse bir kaç gün boyunca ağrısı kalabiliyor. Her ne kadar kramp olduktan sonra esneterek kurtulmak bir çözüm olsa da en iyi çözüm krampların başlamasını toptan engellemek. Kramplarin en büyük sebebi mineral eksikliği. Doktorum bana aldığım magnezyum ve potasyum miktarını arttırmamı söylemişti. İçinde magnezyum ve potasyum bulunan multi-vitamin hapları aldım işe yaramadı. Meyve ve sebze tüketimini arttırmak toptan çözdü sorunu. Günde en az 3 porsiyon meyve yiyorum. Şu sıralar 1 muz, 1 elma, 1 portakal vb mesela. Onun dışında en az 2 öğün sadece sebze, et ve salata şeklinde yiyorum. Mineral ve vitamin hapları almıyorum. Kramp falan kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Bol su iç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kramp giren kasa toplu igne filan batırınca geciyodu anında bu arada :p ben denemistim bi kere direk gecirmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 throine said: Bende bir ara uykudayken cok oluyordu, bir anda uyaniyorsun kivraniyorsun boyle. O an sanki hic gecmeyecekmis gibidir ama gecer. Nedense 6-7 aydir hic olmadi. Patlamaz, cirtlamaz, portlemez yani sdfbunun kadar kötü birşey yoktur ya :S kıçında pireler uçuşurken bir anda kıvranarak uyanmak çok kötü birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Boy uzaması devam ediyorsa olabilir.Ha etmiyorsa en basit sebebi bunun mineral eksikliği,İğne batırmak , cimcik atmak gibi yöntemler de işe yarar ayrıca.Sorunu çözmesede en azından rahat uyursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 PATA said: Boy uzaması devam ediyorsa olabilir.Ha etmiyorsa en basit sebebi bunun mineral eksikliği,İğne batırmak , cimcik atmak gibi yöntemler de işe yarar ayrıca.Sorunu çözmesede en azından rahat uyursun hadi ya bana bir ara deli gibi oluyordu boyum uzadı sonra biraz daha olsun uzasın ozaman. zuahaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 KEŞKEEE DFSsfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2010 sonuna kadar gitme fikrin için söyleyeyim; sinir gazı olarak genellenen siahların oluşturduğu krampların insanın kendi bel kemiğini bile kırabildiğini okumuştum. sporda giren kramp n'apar bilemiyorum lakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar