TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Buyse said: o ne lan ahahah çok fena kahkaha attım annenden ne istedin ahahaişte bu kadını "annem" olarak hayal edince "varsayılan annem" allah gibi geldi gözüme. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Buyse said: patinin çoğunluğu bilmiyormuş ve açılmamış. raad olun geniş takılın. acildi hatirliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 1.'de 60. saniyede detone ve yanlış nota var. ahahahsdfasf bunelan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tLMkjidU0ys abi kadının çocuğu falan var ya. böyle bir anneye sahip olan evladın hayattan ne gibi bir beklentisi olabilir ki? acıdım adeta çocuğa. bırak anneyi kan bağım olsa şu kadınla....APAAOV. üzüldüm yakınları için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 kadın zaten sürekli ileri geri yapıyor aynı notaları. sesiyle söylüyor şarkıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 böyle anne adamın okuldaki pozisyonunu fabercem den beter yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 ondan sonra da jason voorhees neden katlediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi kadın şarkıya hadi bakalım inşallah olur diye giriyor hani kendi bile emin değil çalıp çalabileceğinden sdıjfofdsjgs hey allahım ya bu insanlar şizofren falan mı abi anlamıyorum. güldüm baştada sonra üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Buyse said: patinin çoğunluğu bilmiyormuş ve açılmamış. raad olun geniş takılın. çaktırma ama açılmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 su videlari sonuna kadar seyredebilene +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 saraykızının hiç bi bölümünü kaçırmıyoruz almancı olduğumuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar