RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ilaçlarla aram pek yokta , augmentin 1k mg kullanıyorum antibiyotik , ateş düşürücü alabiliyormuyum bunu kullanırken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 parol alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 thanks ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 alamazsın dur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Onlar kardes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 siz kardessiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Bişey olmaz.En azından bana olmuyo.. Ayrıca prospektüs yok mu abi asdaads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 İlaçlarla aram yok ne demek ahahaha 14 yıl okul okuyosun zaten onun için amatör olarak uğraşılcak iş değil pek. Prospektüse bak ya da bi doktora sor forumda olcak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 antibiyotikle ekmek ve yeşil biber yeme bunların haricinde herşeyi kullanabilirsin gönül rahatlıgıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 O ne lan yumurta kirsin ustune haplarin Ekmekle biber diyince aklima menemen geldi, o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 mmm menemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abvblizzard said: İlaçlarla aram yok ne demek ahahaha 14 yıl okul okuyosun zaten onun için amatör olarak uğraşılcak iş değil pek. Prospektüse bak ya da bi doktora sor forumda olcak iş değil. türkiye burası , reçeteyi doktor degil komşun yazar :D dashuasuhdaashuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abi diş ağrısı harici parol almayın, hatta onda bile almayın.bi şeyi kestiği yok. anca içip bekliyorsun geçsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 valla dişim ağrıdığı zaman hiçbişey beni engelleyemez sabaha kadar içmiştim bi gün dut gibi sarhoşum dişim bi tuttu, 2 tane apranax fort içtim hiçbişey olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 seninki psikolojikmiş o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Coder said: valla dişim ağrıdığı zaman hiçbişey beni engelleyemez sabaha kadar içmiştim bi gün dut gibi sarhoşum dişim bi tuttu, 2 tane apranax fort içtim hiçbişey olmadı çünkü apranax fort antibiyotik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Myshkin said: abi diş ağrısı harici parol almayın, hatta onda bile almayın.bi şeyi kestiği yok. anca içip bekliyorsun geçsin diye. parol parastemol olduğu için ağrıdan çok ateş düşürücü etkisi var ondandır ayrıca hamileler , allerjisi olanlar, mide rahatsızlığı olanlar da pek bir alternatif olmadığı için parol almak durumundular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 copry said: Coder said: valla dişim ağrıdığı zaman hiçbişey beni engelleyemez sabaha kadar içmiştim bi gün dut gibi sarhoşum dişim bi tuttu, 2 tane apranax fort içtim hiçbişey olmadı çünkü apranax fort antibiyotik değil (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar