Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 herkesin eline basit bir staff wererek r-keyn hehe. bu arada hash nedir ? hack die biliodum ben onu da neyse..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 sen çok biliosun :P nası be olm ben anlamadım şimdi ? buna magical ile mi vurulmuyor ? sanmam.. bütün party de magical var yarısı vuruyor yarısı vuramıyor aslında benim party tam power play ancak ben beceremiyorum combatı.. e tabii dialogsuz oynamanın verdiği can sıkıntısı..[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 cystal golem bludgeoning'den katlamalı dimaj alıyor. caine'in yazdığı aklımda kalmış sağolsun.. :) benim monk'la morningstar'lı cleric bir dövüyor ki golemleri.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 yani arcane staff yada morming star falan wer her elemana, en kötü karakterinin bile elinde mace tarzı silah olsun direk ölür.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 cleric te half over head var cüce de battle axe +1 mage de staff of corrosion mı ne benim asıl merak ettiğim bu öküz çat çat deli gibi vuruyo onu nası engellicem ?[hline] Uçan Sam demiş ki: *eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da *hentai bile oynardı eskiden :) *süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı Strateji Anlayışım Mammoth'tur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fzoul_Chembryl Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 masaüstünde sanırım kristal golemin ilacı shatterdi ama oyunda o buyu var mı yada işlevsel mi o kadar bilmiyorum.iwd2 oynamaktan vaz geçeli çoook oluyo zaten.[hline]Serve no one but BANE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Forum kirliliği olmasın diye sorumu buraya yazıyorum. Oyunu daha once Chapter 2 ye kadar oynamıştım yeniden başladım bu sefer wizard aldım partiye ama anlamadığım bir şey var Wizard' a 1 seviye dışındaki büyülerin hiç biri çıkmıyor. (Spell Book da yok). Ne yapmam lazım bugün saat 02:00 den 05:45 e kadar uğraştım hile ile lvl atlattım falan filan ama bir çözüm bulamadım bir kaç rehber inceledim gamefaq dakilerden onlarıda denediğim halde olmadı. Bu neden kaynaklanıyor nasıl düzgün bir wizard yapabilirim. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Evil ol... Emin ol evillarda o bi tarafı sümüklü paladin kılıcından çok daha iyi iş var[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 o wizard olayı ile ilgili, sanırım bi bug var, banada benzer bişi olmuştu yeniden başlamıştım oyunun 10. dk sında. yada karakterde bi sorun olabilir zırh giyiyodur int cha falan yetmiyodur vs . patchini çekip baştan bida başla büyük ihtimal düzelcektir.[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 o yüzden değildir de ne olur ne olmaz diye ben söyleyeyim wizard ta büyüler otomatik gelmiyor scroll satın alıyorsun veya buluyorsun[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Wizard ım hiç bir şekilde spell book a büyü yerleştirmiyor. Sanırım bendeki oyunda sorun var netten hazır edit party indirdim oradaki wizard necromancerda da hiç büyü yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar