Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Icewind Dale 2 : Unholy Blight İsyanı

arcane

Öne çıkan mesajlar

sen çok biliosun :P

nası be olm ben anlamadım şimdi ? buna magical ile mi vurulmuyor ? sanmam..
bütün party de magical var
yarısı vuruyor yarısı vuramıyor

aslında benim party tam power play ancak ben beceremiyorum combatı.. e tabii dialogsuz oynamanın verdiği can sıkıntısı..[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

cystal golem bludgeoning'den katlamalı dimaj alıyor. caine'in yazdığı aklımda kalmış sağolsun.. :)

benim monk'la morningstar'lı cleric bir dövüyor ki golemleri.. 8-)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head!
Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!!
Police: That's a minigun!!!
Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!!
Sosyal ağlarda paylaş

cleric te half over head var
cüce de battle axe +1
mage de staff of corrosion mı ne
benim asıl merak ettiğim bu öküz çat çat deli gibi vuruyo onu nası engellicem ?[hline]
Uçan Sam demiş ki:
*eski günlerimde olsam çesmastır'ı da pataklarım da
*hentai bile oynardı eskiden :)
*süperdi ilk red alert'teki mammoth tank biriktirip kafadan dalma olayı
Strateji Anlayışım Mammoth'tur
Sosyal ağlarda paylaş

Forum kirliliği olmasın diye sorumu buraya yazıyorum.
Oyunu daha once Chapter 2 ye kadar oynamıştım yeniden başladım bu sefer wizard aldım partiye ama anlamadığım bir şey var Wizard' a 1 seviye dışındaki büyülerin hiç biri çıkmıyor. (Spell Book da yok). Ne yapmam lazım bugün saat 02:00 den 05:45 e kadar uğraştım hile ile lvl atlattım falan filan ama bir çözüm bulamadım bir kaç rehber inceledim gamefaq dakilerden onlarıda denediğim halde olmadı. Bu neden kaynaklanıyor nasıl düzgün bir wizard yapabilirim. Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

Evil ol... Emin ol evillarda o bi tarafı sümüklü paladin kılıcından çok daha iyi iş var[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Sosyal ağlarda paylaş

o yüzden değildir de ne olur ne olmaz diye ben söyleyeyim wizard ta büyüler otomatik gelmiyor scroll satın alıyorsun veya buluyorsun[hline]Wıpe that grın off your face! Your Brotherhood ıs no dıfferent from us. We both take what we want from these savages. If you thınk your cause ıs any more selfless than ours, you're sadly mıstaken.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...