MacbetH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Merhaba, İki kişilik akustik grubumuz "Mellowgore" 'un iki adet videosunu tamamlayıp youtube'da paylaştık. "Dead Skin Mask" (Sözler Slayer) (Müzik Mellowgore) "Eaten" (Sözler Bloodbath) (Müzik Mellowgore) Şarkıların özgün halleri içinhttp://www.youtube.com/watch?v=VNFglDcW7dQhttp://www.youtube.com/watch?v=UBfoMgllphs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 çok güzel olmuş ya elinize sağlık. indirebiliyo muyuz şarkıları? bi de sizi takip edebileceğimiz bi mecra var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Henüz kalıcı bir yere upload edemedik mp3 olarak ama rapidshare linki vereyim. Rapidshare Aşağıdaki linkler ise bizi takip edebileceğiniz blogumuz ve facebook fan sayfamız. Mellowgore Blog Facebook Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 hahahahah abi çok başarılı be. eaten özellikle. o hafif hafif suck my guts demeler, eaten demeler. (tu) +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abovvvv slayer'a ne yapmıssınız yaf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Keşke müzikler orjinalleriyle uyumlu olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Sadece cover yapan sizinkine benzer Slaughter of the Bluegrass diye bir grup var, o geldi aklıma =P ama sizden farklı olarak onlar aynen coverlıyor. Çok klas bir fikir gibi gelmiştir hep, üstüne üşenmeyip beste falan yapmışsınız, üstüne klibini falan çekmişsiniz helal olsun valla =) çokta güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 abaav. eaten'in size ait oldugunu bilmesem, vaaaaaaay akustik versionunu da güzel yapmis bloodbath diyebilirdim. o derece basarili olmus. hangisi sensin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Ahahaha, eaten çok hoş olmuş. Devamını dört gözle bekliyorum, daha iğrenç dilekler içeren şarkılarla devam etmeniz dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 eaten çok başarılı olmuş ya. çok beğendim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Beğenmenize sevindim arkadaşlar sağolun : ) Vokal arkadaşım askere gideceği için çalışmalara ara vermemiz gerekiyor bir süre. Başka parçalar için düzenlemelerimiz hazır. Dönüşte artık bi el atarız onlara da. Düz saçlı olan benim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 çok başarılı olmuş. ben çok sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar