sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 bu arada yanlış hesaplamışım 1000mg diil 10k mg toksik etki yapıomş nese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 10k ne abi AHSUDHASDUASDUASHDASD :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: (td) (td) (td) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 yaklaşık olarak 20x tablet veya TY.....lo....l....LOL...h...o...t a tekabül ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tylolhot + vodka denemek istiyorum bişi olur mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sakın deneme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 tylol hot, iki tane soğuk algınlığı ilacı ve bir şişe yanlışlıkla içilen bira çok fena yapıyor insanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bir insan nasıl yanlışlıkla bira içebilir Nihan bunu bana açıklar mısın? ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 valla oluyor ya, unutuyosun, içiyosun, naptım ben diyosun. bu kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Gerekmedikçe ilaçla alkol kullanmayın arkadaşlar lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Ha tamam o yanlışlıkla olmuyor o zaman sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bira alkol değil yea asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yanlışlıkla işte, ilaç içtiğimi unutunca yanlışlıkla oldu ahaha. hastaysanız ve ilaç içtiyseniz hasta olduğunuzu unutup bira içmeyin arkadaşlar. çizgi film bitişlerindeki öğretiler gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 benim manyak ev arkadaslarım vodkaya karabiber dokup shot atıyolar. sonra da medicine medicine diyolar sfds. diyorum bende hap var gelin veriyim. yok diolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 alkol almak için antibiyotiği kesceğinize alkolle antibiyotik alın...ama alkolun bokunu çıkarmayın..ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yav said: iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 barbu said: benim manyak ev arkadaslarım vodkaya karabiber dokup shot atıyolar. sonra da medicine medicine diyolar sfds. diyorum bende hap var gelin veriyim. yok diolar. olm her topicte ev arkadaşlarınla karşılaşıyoruz, söyle bari onlar da kaydolsunlar siteye, hello mello anlaşırız artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 ooh ilaç ilaç. cocukların lugatına bi de şifa niyetine yi sok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 yapıcam uye zaten onları da. merak etmeyin. hersey paticik icin. de burdaki olay ev arkadası deil de karabiberli vodka idi abi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 karabiberli votkayı ısıtıp içmelisin. rus ilacı. alev topu gibi geçer gırtlaktan iki saniyede ejderha gibi olursun. bi nevi stamina potion gibi bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 lan karabiberi bogazına direk doksen daha etkili . burnun akıyosa da burnuna cek o zaman. öle sey mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 abi bilmediğin konularda atıp tutuyosun sürekli barbuti. Dikkat et gözüm üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 goz hapsine mi aldın beni ekmek(:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar