Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ya bizim kankalar zorladi beni götürdü besikastan oyuncakalr aaldirdilar iste... noldunu anlamadim bide kural kitabini filan aldim nedir bu w40k hic bisi anlamadm iste savaslar filan yapiliyomus Ben kaosSpeysmarina larimidir nedir onlari aldim :(( kötü sansmis önce simsiyaha boyadiktan sonra kural kitabini okudum özel boyasi varmis biz guajla boyadik iste neyse gitti milyonlar bida al die tutturdular iste silici spreyi varmis filan ... Nedir bu zimbirti Biri anlatsin pls FRP yi ezbere bilirim ii Dm imdir adim Onur Aydin bilenler bilir ehehe .. yakında kitabim cıkıyo herkeze duyurulur euhaue ama Warhammer i da bilmemee yane duymama ragmen hic görmemistim daa önce :(
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 www.gamesworkshop.com[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ayrıca satarsan seve seve alırım :D[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 gel o beşiktaştaki ortama oynayalım.[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 frpyi ezbere bilmek ne demektir yahu? frp-rpg oyunlarıyla iç içe olduğunu kastediyorsan, zaten warhammer olayını da bilirsin. Warhammer 40k, warcrafta benziyen warhammer dünyasının, 40k yılında (40.000) geçen uzay savaşlarını anlatıyor. bir nevi starcraft. Warhammer hakkında bilgi almak istiyorsan, şu topiğe bak: böle Warhammer denilen bişey ne ilginçtir ki, iki topiğin de titleları aynı..[signature][hline]iyi kötü çirkin
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Abi simsiyah boyamissin iyi etmissin, o sattiklari boyalarin guajlardan pek farki yok, eger cok kalin boyamadiysan bence chaos lara siyah taban yapmak daha iyi, milyonlar gitti deme :). Kendi boyalari harbiden pahali, onun yerine, eger dikkatli yaparsan guajlar idare eder, ancak boyle model ucak satan dukkanlardan alirsan model boyasi, kesinlikle daha ucuzdur workshop un boyalarindan, onlarla ayni guzellikde seyler yapabilirsin. Bende bi ara baya sardirmisttim, ama etrafta oyniyan kimse olmadigi icin sadece boyuyordum minyaturleri, sonra dnd minyaturleri almaya basladim onlari boyadim falan. dur ya bulayim bi kac tane modelde resim koyayim buraya :P
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2004 Hm besiktasa cok gittim ama Benim isim kadiköyde Arkadaslar yakýnda 3 katli baya büyük cafeteryasida olan bi mekan acicam Kadiköyde umarim tutariz . bunu caný gönülden istiyorum gercekten . Bu arada ben deki ordu ChaosSpace marine lerimis vede büle lazersilahlari filan var büle Starcraft a benziyoo sanki Bi zamanlar hepimizin Pc lerinde olan DarkOmen adli oyunun gelecegi vede masa üstü gibi bisey hehehe oda Wh di sanirim neyse arkadaslar bana Nasil ii bi chaos ordusu kurabilcemi sülermisiniz savascigam adam BloodAngel larmis ... Ve bide DarkAngel lar var Pufff,[signature][hline]Darth vader:You failed me for the last time Admiral ozzel Ozzel: argGGGG.....(ZİBARDİ) ....Captain Piet... C.P.:Yes milord.... Darth vader: make ready to land our troops beyond their energy field and Deploy the Fleet so Nothing gets off the system You ArE At CommanD nOw Admiral Piet
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2004 aktif bir warhammer oyuncusu olarak baya guzel modeller kutlarım ıkınızıde.. bende benımkılerın resmını çekeyim de koyayım bır ara[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya ben daha bugün gittim beşiktaşta ki mekana (sinan paşa pasajı herhalde dediğiniz).. fakat vaktim yoktu içeri girmeden dışarıdan baktım modellere fln. ama oyun hakkında daha çok şey öğrenmek istiyorum. zaten maket yapmayı severim ve bugün starcarft zerglerden hidralysk maketi aldım.. ve sanırsam warhammerin de öyle maket tarzı figürleri varmış, doğru mu? alacam mesela ben bi figür, yapıştıracam edecem boyayacam ve olacak, bence zevklisi böyle olur :) ayrıca oyun nasıl oynanıyor? onu biraz daha açıklarsanız sevnirim. mesela arkadaşım da alsa getirecek figürlerini karşılıklı koyup savaşacak mıyız, nedir?[signature][hline][email protected] | 6254196
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 o zmn ben size uzun uzun açıklayan bi topic yazayım ama bi durun şimdi değil bi on dakka müsade edin 15-20 dakka da belkı yazmam surer ama yazıcam kontrol edin arada[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Ancalagan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 hmm Ben chaos a basladim sizce ilk orduda ne olmali yane hero olarak Abadon fln ? bide o ayakli tankalr iimidir yakında orduyu tamamlarim Besiktasa bi ugrarim :=) gerce kadikçyde bi Frp kafe acamyi planliyorum ama... W40k masa sıda koycam insallah (en cok starwars funlari cok sevincek :=) (nedeni sır)[signature][hline]Darth vader:You failed me for the last time Admiral ozzel Ozzel: argGGGG.....(ZİBARDİ) ....Captain Piet... C.P.:Yes milord.... Darth vader: make ready to land our troops beyond their energy field and Deploy the Fleet so Nothing gets off the system You ArE At CommanD nOw Admiral Piet
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 bu warhammer40k uzay cağı dimi? uzaylı ucakları fln vardı yanlış hatırlamıyorsam spreylemi ne boyuyorduk öle bişeydi :)[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Öne çıkan mesajlar