Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 barbu said: Flassh said: barbu said: madem açsın neden paranı bunlara harcıyorsun. git mendil al, onu sat, sonra daha çok al gene sat. sonra mendil fabrikası kur uzun iş önemli olan kısa yoldan zengin olmak önce iddaa dan para kaldırcam sonra o paralar ile kumar oynayıp servet yapacam sonra mendil fabrikası açabilirim seni kırmamak için yaparmısın lan cidden öle bişi. müdür bile yaparım seni ama kasayı soymak yok sekreteri soyabilirsin oraya karışmam
Bella Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 flassh sen elinden tutmazsan ortada kalır zaten, bi el at şu çocuğa. ayrıca sana anlattığım şeyleri patide söylemesene boşboğaz.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 BloodyBeast said: Flassh said: rica etsem bende bi kupon istesem açlıktan ağzım kokuyor sdf bay tahmine atılmış gibi bu msj :D http://www.timsah.com/Bay-Tahmin-Ev-sahibinin-klimasini-sattik/edT0MMUaBW9 hahhhahaa çok iyimiş bu
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Flassh said: müdür bile yaparım seni ama kasayı soymak yok sekreteri soyabilirsin oraya karışmam anlaştık. büyütücem o şirketi. dünya sadece bizim mendilleri alıcak. çok zengin olucaz çook.
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oke parayı bulunca ben sana dönerim haber bekle benden dfg
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Bella said: flassh sen elinden tutmazsan ortada kalır zaten, bi el at şu çocuğa. ayrıca sana anlattığım şeyleri patide söylemesene boşboğaz. editledim. pardon. ama onemli bişi değildi diye dusunmustum ondan
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 blazkowicz said: vaniLLe said: BloodyBeast said: hangi bankanın reklamıydı ? Garanti. Yukarda yazılmıştı. En önce ben düsündüm.
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 oha depremde öldüünü bilmiodum o çocuun :/
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 ya simdi arastirdim internetten ben mi yanlis hatirliyorum acaba diye ama cocugun ölümüne dair birseyler bulamadim. yalniz cok iyi hatirliyorum bu cocukla ilgili bi haber ciktigini zamaninda, belki de yamulmuyorumdur. edit: dogruymus, simdi buldum. ''cisimi ediyom cisimi ediyom popom kuru kaliyo'' reklamindaki kücük kiz ölmüs ama o kesin. eger yanlis hatirladiysam, ve asli yoksa bu söyledigimin cok pardon =/
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 nil allah belanı versin yalanlarınla insanların duygularını göçertiyorsun
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sus orcun. said: Bu cocuk depremde olmustu...yazik ölmüs gercekten.youtubedaki videosunun yorumlarina baktim.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 vaniLLe said: ''cisimi ediyom cisimi ediyom popom kuru kaliyo'' reklamindaki kücük kiz ölmüs ama o kesin. yaaa:(
Cons Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 neyse büyüse çirkin olurdu zirvede bırakmış
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Cons said: neyse büyüse çirkin olurdu zirvede bırakmış (td)(td)(td)
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 sucu çocukla ilgili şöyle bişi var ölmemiş depremde http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=5932954
kerim Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 lutfen bu topikte orcuna kufur etmek serbest olsun...
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 idda oynamayı kestim arkadas kazandıgım parayı yatırdım çelsi yendi . Nası yener nası yener kolonya getirin ühühü
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 rooney yokken o maça manu oynanır mı abi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2010 burtonesk said: sucu çocukla ilgili şöyle bişi var ölmemiş depremde http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=5932954 herkes farkli birsey yazmis gercekten. ölmediyse ne güzel, ama o yapilan reklam antlasmasi da cok fenaymis cidden. ben de star haberde ugur dündarin depreme dair biseyler söyledigini hatirliyorum nedense.
Öne çıkan mesajlar