Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ericsson A3618s

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler ben bir arkadaş dan bu telefonu almayı düşünüyorum sizce alayım mı_? Kullan arkadaşlar memnun mu ayrıca sizce 2. el fiyatı kaç eder :)) KAzık yemeyelim. Ama acil cevap verirseniz iyi olur.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
Mesaj tarihi:
Ekonomik ve kullanışlı bi telefon almak istiyosan al derim.Ama dikkat et bunların ortak bi hastalığı var tel durduk yerde kitleniyo.Ne-yse ki benim başıma gelmedi.[hline]Blood never ends without the power of wisdom
Mesaj tarihi:
Tahminen 80 falan eder ama tam emin değilim çünkü o dediğim hastalık telin değerini düşürebiliyo:-)[hline]Blood never ends without the power of wisdom

[Bu mesaj Khirsah tarafından 06 May 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben ikinci el telefonlara kılım. Sana tavsiyem biraz daha para biriktirip sıfırını alman. Dandik al ama sıfır al. İknci el de %90 oranında bi pislik oluyor.
Mesaj tarihi:
Ben de kullanıyorum. Özelliklerinden memnunsan alabilirsin. GPRS, MSS falan yok çünkü telefonda. En basit özellikler var.

Basit özellikler dışında tek artısı, ajandası ve 4 aydınlatma rengi mevcut. Eh boyutu da biraz büyük. Fiyat / Performans oranı gayet iyi ama.

Kitlenme olayı arada oluyor herkesin dediği gibi. Ama öyle başa dert olacak gibi değil. Ayda 1 ya da 2 kez oluyor bence en fazla. Onda da şarjı söküp takmak yeterli oluyor.

Dedikleri gibi ekonomik bir telefon.
Mesaj tarihi:
bana kalırsa alma cünkü erıcsonun hıc bır telı ıse yaramz
menusune gırıp hızlı hızlı herhangı bır tusa bas menu senı yaklıyamıyor bıle bana kalırsa alma
sozlerımı ıgrenc bır espırı ıle bıtırıyorum :yapma:
(bu erık-son baska erık yok][hline]typxan

Diskoveriy ÇenIl

Mesaj tarihi:
Ya arkadaş iyi bir arkadaş kazık yememde fiyat konusunda henüz anlaşamadık ama en fazla 70 milyon vericeği, 65 yada 60 a falan kapatırsam kesin alırım.[hline]www.merlininkazani.com
-Merlin Yazarı-
  • Yeni Oluştur...