eddy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Beyler ben bir arkadaş dan bu telefonu almayı düşünüyorum sizce alayım mı_? Kullan arkadaşlar memnun mu ayrıca sizce 2. el fiyatı kaç eder :)) KAzık yemeyelim. Ama acil cevap verirseniz iyi olur.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ekonomik ve kullanışlı bi telefon almak istiyosan al derim.Ama dikkat et bunların ortak bi hastalığı var tel durduk yerde kitleniyo.Ne-yse ki benim başıma gelmedi.[hline]Blood never ends without the power of wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Hımmm peki 2el fiyatı sence kaç para eder.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Tahminen 80 falan eder ama tam emin değilim çünkü o dediğim hastalık telin değerini düşürebiliyo:-)[hline]Blood never ends without the power of wisdom [Bu mesaj Khirsah tarafından 06 May 2003 20:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 walla ben 3650 aldım... memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Ben ikinci el telefonlara kılım. Sana tavsiyem biraz daha para biriktirip sıfırını alman. Dandik al ama sıfır al. İknci el de %90 oranında bi pislik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 iyi arkadaşınsa(yani pislik olmadığından eminsen) 70-80 milyona al. güzel telefon bizim komşu kullanıo yani o fiyata göre ii bence. sıfırı 130 milyon falandı sanırım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 bu arada o takılma olayı komşuya da oldu götürüp yaptırdı bi daha olmadı[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ben de kullanıyorum. Özelliklerinden memnunsan alabilirsin. GPRS, MSS falan yok çünkü telefonda. En basit özellikler var. Basit özellikler dışında tek artısı, ajandası ve 4 aydınlatma rengi mevcut. Eh boyutu da biraz büyük. Fiyat / Performans oranı gayet iyi ama. Kitlenme olayı arada oluyor herkesin dediği gibi. Ama öyle başa dert olacak gibi değil. Ayda 1 ya da 2 kez oluyor bence en fazla. Onda da şarjı söküp takmak yeterli oluyor. Dedikleri gibi ekonomik bir telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 vbendede vardı çalındı ki beleşe gelmişti amaolsun yine de üzülmüştüm şimdi C55 aldım 255 milyona cillop her şeyi var (MSS hariç :)) çok memnbununm[hline]Isn't it funny? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 almışken birinci elini al abi zaten 130 milyon mu ne versen noolcak vermesen noolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
typxan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 bana kalırsa alma cünkü erıcsonun hıc bır telı ıse yaramz menusune gırıp hızlı hızlı herhangı bır tusa bas menu senı yaklıyamıyor bıle bana kalırsa alma sozlerımı ıgrenc bır espırı ıle bıtırıyorum :yapma: (bu erık-son baska erık yok][hline]typxan Diskoveriy ÇenIl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2003 Ya arkadaş iyi bir arkadaş kazık yememde fiyat konusunda henüz anlaşamadık ama en fazla 70 milyon vericeği, 65 yada 60 a falan kapatırsam kesin alırım.[hline]www.merlininkazani.com -Merlin Yazarı- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar